A Shortlist magazin információ szerint a Félszemű sztárja már meg is egyezett Elton Johnnal, hogy a színész új filmjéhez együtt készítsenek duettet. Ez igen rossz hír Andy Garciának aki viszont Bridges-szel szeretett volna énekelni.

A 61 éves színész most egy lemezen dolgozik, miután tavaly besöpörte az Oscart egy alkoholista country énekes szerepéért az Őrült szívben. Állítólag minden vágya, hogy Elton Johnnal dolgozhasson. „Sokat segített nekem, hogy megnyertem az Oscart. Most egy lemezen dolgozunk T-Bone Burnettel, aki az album producere és a dalaimat is ő írja. Az Őrült szív sikereit szeretnénk meglovagolni” - nyilatkozta a Shortlistnek. „Nemrég Elvis Costelloval is énekeltem, az is nagyon király volt, igazán élveztem” – tette hozzá.

A remek színészt idén is jelölték Oscarra a Félszeműben nyújtott alakításáért. Az Oscarról amúgy azt nyilatkozta, hogy amellett, hogy ez elismerése az egész stáb fáradozásainak, nagyon jó reklám is a filmnek. „Miután annyi energiát befektettél egy filmbe, jó ha az emberek elmennek és megnézik.”