Boy George kikelt magából és a Christian Dior vezetőit szidta, amiért azok kirúgták sztártervezőjüket, John Gallianót. Az énekest legjobban az bántotta, hogy nem ajánlották fel Gallianónak, hogy rehabilitációra küldik.

Gallianót kedden menesztették vezető tervezői állásából, miután egy párizsi bárban antiszemita és rasszista megjegyzéseket tett egy párra. A divattervező arról is beszélt, hogy mennyire szereti Adolf Hitlert - szerencsétlenségére ezt videóra vették.

Amint a botrány kipattant, George Boy a twitterén keresztül osztogatta a jó tanácsait Gallianónak: „Talán ki kéne józanodni!... Egész biztosan részeg volt amikor ezeket a megjegyzéseket tette, és nem volt helyes ilyeneket mondani, de ő nem egy rosszfiú!”

Amikor aztán kedden végképp eldőlt Galliano sorsa, az énekes megint megragadta a twitterét és a Christian Dior vezetőit szapulta, amiért nem ajánlották fel az elvonó lehetőségét a tervezőnek. Boy George szerint már a tavaly kiderült, hogy segítségre lenne szüksége. „Azt hitték laza, hogy Galliano a cégük arca, mikor ilyen szánalmas állapotban van? Ha most kirúgták, miért nem tették meg ezt korábban?” – értetlenkedett az énekes.