Bár Szandika az elmúlt napokban megint nem volt hajlandó részt venni minden feladatban, ezúttal sem zárták ki, hanem párbaj útján esett ki. Dobsi Adrienn, a műsor sajtósa a Velvetnek elmondta, a műsorban vannak kötelező és szabadon választható feladatok, és mivel a karneváli táncverseny az utóbbi csoportba tartozott, így nem járt Szandikának büntetés.

Szintén nincs félnivalója Bécinek sem, aki egy, az interneten keringő videó szerint a cserekereskedelem hetén ellopott valamit egyik társa ládájából. Ő azért nem kap büntetést, mert nem szegte meg a villaszabályzatot, ha fény derült tettére, akkor azt maguk között kellett rendezniük a résztvevőknek - tudtuk meg. (Klikk ide a videóért!)

Ha a lopás miatt nem is büntetik meg Bécit, annak viselni kell a következményeit, hogy az egyik este kiabálva kommunikált ismerőseivel. Igaz, a szabályszegő villalakó büntetése nem lesz komoly. "Nem taktikai megbeszélést folytatott a kint állókkal, semmi olyat nem mondott, ami befolyásolhatná a játék menetét, csak nagyon hiányzik neki a barátnője" - nyilatkozta a Borsnak a VV4 producere, Rubin Kristóf, aki szerint a bekiabálóké az igazi felelősség.