A Való Világ 4 hetedik párbaját VV Béci nyerte, így visszamehetett a Villába, kihívója, Szandika üvöltözni kezdett a műsor végén. Legjobb barátja, egyben szállásadója ugyanis a barátnőjével jelent meg az élő adáson.

VV Bécit a punciszájú hívta ki, aki azért rakatta magára a jeleket, mert szentül hitt abban, kiviszi Kócos Évát, és kint is hagyja. Végül VV Bécit hívta ki, azt az embert, amilyen pasit szeretne magának kint - ezt akkor mondta, amikor a Villa Királya belemászott Alekosz arcába.

A párbaj rendkívül barátságos módon zajlott, annak ellenére, hogy a testvérpár fiú tagja korábban azt ígérte, nem válogat az eszközökben, ha a visszajutásáról van szó. Úgy tűnt, Szandika is megemberelte magát, és míg állítólag annak reményében vitte ki magával Bécit, hogy kint is marad, mintha megváltozott volna a terve. Lilu kérdésére, miszerint ha néző lenne, kire szavazna, azt válaszolta, ha a régi Szandikáról lenne szó, saját magára. "Ami még lehet, de akkor tényleg az kell, hogy visszamenjek" – mondta.

A punciszájú plasztikbabán ekkor még nem látszódott, hogy valami baja van, az eredményhirdetésig visszafogta magát. Amikor viszont Stohl András bejelentette, hogy 40-60 százalékos arányban Béci mehet vissza, Szandika eszeveszett üvöltésbe kezdett. "Hát ki az a nő?" – mutogatott legjobb barátja, egyben szállásadója, Sanyi felé, a kérdésre pedig saját maga válaszolt: a férfi barátnője.

"Hova fogok menni? Eddig 100 százalékos figyelmet kaptam, mi lesz így velem? Kiteszem a lábam otthonról és ez van?" – rikácsolta, miközben Stohl azzal próbálta nyugtatni, hogy a barátja mindeddig mellette állt, és ezek után is mellette fog. "Az a baj, hogy te nem hiszed el, hogy téged szeretnek" – mondta a műsorvezető a lánynak, aki a pénteki napon ismételten nem vett részt a feladatokban, így felmerül az a kérdés, hogy a csatorna igéretével szemben, a korábbi szabályszegések következményeként miért nem zárták ki azonnal a játékból, és hogyan kerülhetett sor a párbajra.