Újabb meztelen képek jelentek meg Vanessa Hudgensről, aki megint „nagyon ideges.” A rendőrség már vizsgálódik, hogyan kerülhettek a képek az internetre. Az új fotókon a színésznő teljesen meztelenül látható, kihívó pózban. Bár a képek tegnap éjjel kerültek elő, valószínűleg ugyanabból a sorozatból származnak, ami 2007-ben majd 2009-ben keringet a világhálón.

A színésznő ügyvédje, Christopher Wong a TMZ hírportálnak a következőket nyilatkozta: „Vanessa nagyon dühös és szomorú, hogy ezek az évekkel ezelőtt készült képek újból előkerültek. Különösen idegesítő, hogy úgy tűnik, hosszú időn keresztül szeretnék szivárogtatni őket.” Az új képek, véletlen egybeesés, pont akkor kerültek elő, mikor a High School Musical sztárja visszatér a moziba az Álomháború (Sucker Punch) című filmmel. A történet az ötvenes években, egy bordélyban játszódik.

Tavaly Hudgens tavaly azt nyilatkozta, hogy még mindig fáj neki, hogy meztelen képei előkerültek: „azt hiszem erősebb lettem ettől a botránytól, de még mindig fáj. Ez az egész elég szívás, mert ezek privát képek voltak, de közben meg egy csomó színésznő direkt szivárogtat ki magáról meztelen képeket és videókat.” A színésznő és barátja Zac Efron decemberben szakított, négyévi járás után. A meztelen képeket is eredetileg neki készítette Hudgens. „Akárki akármit mond, a távkapcsolat nagyon nehéz” – nyilatkozta akkoriban a szakításról.