Sokszor mondják VV Évire lakótársai, hogy túl sokat iszik. Éva már a Bár 2.0 valóságshowban is szerepelt, és akkor még rajongtak érte a férfiak. Most viszont már életuntnak és szomorúnak tűnik. Egy közeli, neve elhallgatását kérő ismerőse szerint az első valóságshow tette tönkre Évát. „Sosem úgy jöttek össze a dolgai, ahogy akarta. Neki az a műsor jelenthette volna az áttörést. Minden alkalmat megragadott, hogy a sztárok közelében maradhasson, és ott lehessen a fontosabb rendezvényeken" - mesélte a hot! magazinnak.

VV Évit megszédítette a csillogó celebvilág, de a féktelen bulizásokat a saját pénztárcájából csak nagyon nehezen tudta fedezni. A jóakaró azt is elmesélte, hogy a villalakó sokszor elvesztette a kontrolt. „Rákapott másfajta élvezeti szerekre, és bármit megtett egy kis cuccért.” Legjobb barátnője Cecília azonban megvédte Évát: „persze, hogy nem veti meg az alkoholt. Ő is, mint mindenki más, kipróbálta a drogokat, de sosem volt függő.”

Ha ennyire kiborult azon, hogy nem ő nyerte a Bár 2.0-t, mi lesz most, ha esetleg megint idő előtt kiesik. Cecília szerint a barátnője nagyon elszánt. „Mindenképpen a médiában szeretne elhelyezkedni, műsorvezetőként vagy újságíróként.”