Míg Gigi és Jerzy állítólag újra szexelt (vagy valami ilyesmi), addig a többi villalakó ismét egymást szapulta. Ezúttal főként Anikó és Éva szidta egymást. A VV Rosszkislánya szerint lakótársa egy gyökér, míg az érintett fél szerint a nála hat évvel fiatalabb lány két lábon járó luk, ja, és ha egyedül érzi magát, előszeretettel rondít bele mások kapcsolatába.

L.L. Junior és Kasza Tibor beköltözése és a zenés feladat sem volt elég ahhoz, hogy a villalakók ne veszekedjenek. Ezúttal Anikó és Éva mondott egymásnak válogatott kedvességeket. A Való Világ 4 Törtetetője szerint lakótársa egy kapcsolatromboló személyiség, és amikor egyedül érzi magát, akkor belerondít mások kapcsolatába. Anikó ezt nem hagyta szó nélkül, mint kifejtette, Éva életképtelen, és nemcsak a benti léthez gyökér, hanem a kintihez is.

Azon is vitáztak egy keveset, hogy vajon egy 22 vagy egy 28 éves nő tud-e többet a világ dolgairól, avagy Anikó vagy Éva a bölcsebb, tapasztaltabb. Mielőtt végleg elfajult volna a helyzet, Szandika kiterelgette aktuális kedvencét, majd a fürdőszobában gratulált a teljesítményéhez.  Éva cigizés közben még kifejtette Alekosznak, hogy Anikó egy „két lábon járó luk”.

Míg a többi villalakó egymás szapulásával volt elfoglalva, addig Gigi és Jerzy a nyugiszobában töltött pár kellemes órát. Az indítás nem volt túl bíztató, ugyanis a villa most már egyetlen szépfiúja arról panaszkodott, hogy bizony ráférne egy kis méregtelenítés, mert lassan igazi biológiai fegyverré válik, és a többiekre való tekintettel sokat sétálgat a kertben.

Ön szerint most szexelt Gigi és Jerzy?

Később láthatóan a villa szerelmespárja mással foglalta le magát a paplan alatt, és végül rájuk is oltották a villanyt, amit hangosan meg is köszöntek. Gigi elmondta, hogy a kameramentes óra után már "sokkal szabadabban mozognak". Jerzy az együtt töltött éjszaka után kifejtette, hogy „a szó szoros értelmében vett szexen kívül” tulajdonképpen minden volt, és barátnője is megerősítette, hogy kellőképpen sikerült felfedezni egymást. (Klikk ide a 18+ videóért!)