Többeknél is elszakadt a cérna a hírre, miszerint Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs milliós értékű pomerániai törpespitzet szeretne vásárolni. Maria Bellucci pornószínésznő a Facebookon egy körlevelet is közzétett, amiben felháborodását fejezte ki:

"Nos, reggel Dóri (Mészáros Dóra - a szerk.) barátnőm hívott, kikelve magából, hogy ezt azonnal el kell olvasnom. És hogy ő mélységesen fel van háborodva! Jogosan! Engem is szíven ütött a dolog! Elnézést kérek előre, mert semmi közöm Linda és Balázs magánéletéhez. Sosem szoktam más dolgába beleavatkozni! De ezt nem bírom szó nélkül hagyni! Milliós kutya? Úristen! Mikor a menhelyek tele vannak aranyosabbnál aranyosabb könyörgő kis szempárokkal. Minden alkalommal, mikor menhelyen járok, hatalmas lelki vívódást élek át, hogy elhozzak egy kutyus, de ha megtehetném, akkor is bajban lennék, mert nem tudnám melyiket!!!!!!!!! És még igazán az sem zavarna, ha megvennék ezt a milliós kiskutyát. Ez az álma. Ok. Nem az én dolgom! DE. Pakson majdnemhogy éheznek a kutyák, folyamatos a küzdés. Megszakad a szívem, mert hiába veszek 1-2 zsák száraztápot, közel 500 kutyánál ez nagyon kevés:(((( Páran próbálkozunk itt segíteni....és ez is KEVÉS! Még nem oldottuk meg sajnos a helyzetüket.:( Szentesenre is ráférne a segítség...és most sorolhatnám a menhelyeket! Tehetetlen vagyok és nagyon dühös! Ha van, aki milliókat kiad kutyára, és nem jut eszébe egy bajban lévő menhelyen segíteni??? Nem hiszem,hogy az nem férne bele a "költségvetésükbe" a milliós kiskutya mellett!!!! Ha valaki ennyire szereti az állatokat, akkor igazán támogathat menhelyeket! Főleg, aki megteheti! Itt a legtöbb állatbarát,állatvédő akiket megismeretem a facebookon,nem igazán teheti meg,mégis van egy kis csoport aki ennek ellenére mindig utal a bajban lévőknek. Ez valami! És hál'istennek nekem is van pár barátom, akikre mindig számíthatok, ha menhelyen vagy állaton kell segíteni! És egy igazi állatbarátnak nincs szüksége milliós kutyára!!!! Ezt nem ebben mérik!" - fakadt Bellucci, akinek levelét már sokan megosztották a közösségi portálon.

Zimány egyébként igyekszik, ha nem is eléggé: két éve a Noé Állatotthonnak segített Metzker Viktóriával, Keleti Györgyivel, Sári Évával és Kustánczi Liával.