horoszkóp

Kutyashowban szerepelnek majd a pornósok védencei

2008.11.15. 15:20
Kapcsolódók (1)
A rosszmájú megjegyzések és a botrány ellenére a kecskeméti Mentsvár az Állatokért Alapítvány csütörtökön megkapta a több száz kiló kutyakonzervet. A 217 négylábú lakó kéthavi étkeztetése oldódott meg ezzel az adománnyal. De ezzel még mindig nincsen vége a történetnek, hiszen az Erotika Expo sztárjai új állatvédelmi törvény mellett is lobbizna, a menhely vezetője pedig egy kutya reality-vel készül.

A hét elején kirobbant botrány , és minden fenyegetés ellenére az Erotika Expo lányai nem fújtak visszavonulót. A terveknek megfelelően csütörtök délelőtt Mészáros Dóra, Rácz Linda és Szalontay Mária (Maria Belucci) több száz kiló kutykonzervet, kutyaszalámit, jutalomfalatot és játékokat pakolt fel egy karavánnyi autóra, hogy azok jó helyre, a kecskeméti Mentsvár Alapítványhoz eljussanak.

A Mentsvár az Állatokért Alapítvány még csak öt éve jött létre, ennek ellenére az ország egyik legkulturáltabb és leghumánusabb menhelye. Jelenleg 217 kutya vár örökbefogadóra, akiket megosztott a délután felbukkanó erotikus sztárok csapata - volt olyan, amelyik csillogó szemekkel, némán köszöntötte őket, de a többség majd kiugrott a bőréből örömében. A töménytelen mennyiségű adományt látva a telephely dolgozói megjegyezték, hogy ekkora adag konzerv két hónapra megoldja az étkeztetés kérdését.

Klikk!

A menhely vezetője elmesélte, hogy több támadás is érte amiatt, mert az erotika szakmában dolgozó lányok felajánlását elfogadta. Nemes Imre szerint viszont nem lenne jó állatvédő, ha ilyen apróságokon fennakadna. "Email-t kaptam, amiben közölték, hogy az adó 1%-val innentől kezdve nem minket támogatnak, hanem keresnek egy olyan helyet, ahol nem fogadnak el pornósoktól adományt. Én pedig úgy gondolom, hogy ezeknek a kutyáknak nagy szüksége van élelemre, és nem azt kell nézni, kitől származik. "

A sztriptíztáncos lányok sorra járták az árva állatokat, később pedig nagy érdeklődéssel hallgatták az alapítvány működéséről szóló tájékoztatást. A szerencsétlenül járt, sérült és bántalmazott állatok fotói annyira felzaklatták őket, hogy úgy döntöttek, nem állnak meg az adományozásnál, hanem az új állatvédelmi törvény mellett is fellépnek majd.

Azt pedig, hogy Nemes Imre él-hal ezekért az állatokért, mi sem bizonyítja jobban, mint a közeljövőben induló figyelemfelkeltő kampánya, aminek segítségével még több örökbefogadóra számítanak a menhely dolgozói. A saját filmstúdióval is rendelkező férfi feltett szándéka ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor után szabadon egy Kutya vagyok, ments ki innen! című kutyás valóságshow-t indítani az alapítvány honlapján. A jogi részletek tisztázása után az eb-realityben egy-egy celebre hasonlító kutyus küzdene a nézők kegyeiért, és aki kitalálja, hogy az adott négylábú szereplő melyik sztárra hasonlít, a kezelési költségeket (féregtelenítés, oltások, stb.) is elengedve, ingyen viheti el kedvencét.