Alekosz menyasszony-jelöltei közül ketten már az első este meztelenül fürödtek: az adatlapján modellként aposztrofált, valójában aktmodellként dolgozó (ebben a videóban, 2:12-nél ők maguk mondják), általában közönségesen viselkedő testvérpár , Magdi és Beatrix állt be pucéran a zuhany alá. Míg ők zavartalunl mosták hajukat, egyik versenytársuk a wc-re várt, ahonnan az orosz jelölt, Olga jött ki bikiniben.

Később volt egy kis vita a meztelenkedésről, a gyakran érthetetlen párbeszédből megtudhattuk, hogy valamelyik testvér (egyelőre nem tudjuk őket megkülönböztetni) nagyon büszke a testére. „Az hogy megy a tévébe’ igazából nem érdekel, ez is én vagyok” – kezdte a kiabálást a szőke nő.

„Én nem fogom magam letagadni, csinos nőnek tartom magam, a testem sem szar, én ez vagyok, mondom nem plöttyedt, szar a mellem” – méltatlankodott tovább a catfight résztvevője. Ezek után azt is kifejtette, recskázzon rá nyugodtan, az aki akar. Na, a mi fejünkben itt csendült fel Adam Sandler tegnap is idézett száma...

Egyébként Alekosz ma (szerdán) a 16-ból négy nőt hazaküldött, Ágnest, Orsolyát, Renátát és Tímeát.