A kedden induló, Szerelem a legfölsőbb szinteken című, várhatóan mélyen trash-reality kategóriájú műsorban 16 nő közül válogathat kedvére Alekosz, a VV 4 győztese.Ön szerint melyikük lesz a már nagyon kanos Alekosz nője?

Az RTL Klub legújabb celebje igent mondott a felajánlott párkereső show-ra, így hál' istennek egyetlen napra sem kell lemondanunk magvas gondolatairól. A naponta jelentkező műsor állítólag óriási kihívás a szerkesztőknek, mert még sohasem készült élesben ilyen típusú show, mindig előre leforgatták az adásokat, amik aztán szerkesztve kerültek a nézők elé - így áll a felvétel óta parkolópályán Delhusa Gjon asszonykereső show-ja. A május 10-én induló Alekosz-showban kétnaponta lesz szívceremónia, amik alkalmával kiesik egy-egy jelölt. Akárcsak a Benkő feleséget keres-ben, itt is szíves nyakláncot kapnak azok a nők, aki iránt továbbra is érdeklődik Alekosz.

Nagy Alekosz nem tud udvarolni, hülyén beszél és gavallér

Ön szerint ki lesz Alekosz menyasszonya?

Nagy Alekosz udvarlási szokásai megrekedtek egy tizenéves szintjén, az elmúlt 165 napban senkit nem tudott megkapni. Flörtölési technikája kimerült abban, hogy nehezedő szemhéjjal, kissé ittasan, mindenféle felvezetés nélkül megkérte valamelyik lányt, hogy aludjon vele. Majd miután egyenként kiröhögték, villanyoltás után beindult, és akihez csak lehetett, bekéredzkedett a takaró alá, ahonnan persze hamar távoznia kellett. A következő hetekben Alekosz ezt csak korlátozottan teheti meg, ő maga ugyanis nem alhat a Villában, csak a Talmácsinak készült luxuslakókocsiban . Így az az álma, hogy a bevett szöveggel végigkopogtatva a lányok ajtaját, egymás után 25-30 percig háljon velük, nem válhat valóra a műsorban. Viszont enélkül is minden adott ahhoz, hogy az Alekosz-show - a Benkőéhez hasonlóan vagy annál is jobban - abszurd legyen: a görög puncilovag általában egymás mellé pakolt jó hangzású szavakkal adja az entellektuel gavallért, emellett képtelen a nőkkel szót érteni és már nagyon kanos.

Íme a 16 nő, akik mind odavannak Alekoszért:

Ágnes

A 44 éves elvált nő nyelvtanárként dolgozik, véleménye szerint a bizalom az alapja a jó párkapcsolatnak. Eddig mindössze kétszer volt szerelmes, álmai közé tartozik egy motoros randi, adrenalinsokkal. Véleménye szerint Alekosz igazi nőt keres, és ő pontosan ilyen. Alekoszban számára a humora, a választékos kifejezésmódja és célratörő viselkedése a vonzó.

 

Andrea

A 33 éves üzletkötőnek az őszinteség, a bizalom, és az egymás iránti tisztelet számít a leginkább. Alekosz modorát és sármját szereti, bejön neki ingben és nyakkendőben. Rododendronok virágzásakor szívesen randevúzna kézenfogva a jeli arborétumban. Heti háromszor-négyszer szeretkezik.

 

Anita

A 30 éves egyedülálló, jelenleg munkanélküli Anita számára is az őszinteség a legfontosabb az egyenesség és a közös érdeklődés mellett. Alekosz rossz tulajdonságai szerinte, hogy hangulatember és labilis. Hetente két-három alkalommal szexel. Persze, csak ha van kivel.

 

Beatrix

A 27 éves, modellként dolgozó, egyedülálló Beatrix számára fontos, hogy mindkét félben legyen közös, mert akkor meg tudják oldani a problémákat és akkor nem lesz konfliktus. Megnyerőnek tartja Alekosz úriember stílusát és azt, ahogyan a nőkkel bánik. Alekoszt egy őszinte úriembernek látja. Beatrix minimum naponta egyszer szexel, de ez partnertől függ.

 

Brigitta

A 23 éves, fél éve escortlányként dolgozó Brigitta számára a kölcsönös vonzalom, az egyetértés és a jó szexuális kapcsolat az alapja egy párkapcsolatnak. Sok hasonlóságot vélt felfedezni kettejükben, kedvesnek, türelmesnek és toleránsnak tartja Alekoszt. Hetente hétszer szexel.

 

Dorisz

A 20 éves, egyedülálló tanuló, Dorisz szerint is a bizalom és az őszinteség a fontos egy párkapcsolatban, emellett külön kiemeli az adatlapján, hogy szabad teret kell adni egymásnak. A romantikus randi számára az lenne, ha párjával együtt énekelhetne egy hajón gyertyafényes vacsora keretében. Egyébként, amikor csak találkozik a párjával, szexel.

 

Magdi

A 25 éves, elvált, egygyermekes anya számára is az őszinteség és a bizalom az alap. Emellett kell, hogy legyen kémia, ezek adják a jó párkapcsolat fundamentumát. Véleménye szerint Alekosz őszinte úriember, aki ok nélkül soha nem bántana meg senkit. Ő helikopterrel szeretne vacsorázni menni, egyébként naponta egyszer szexel.

 

Magdolna

A 28 éves, hajadon festőművésznek az tetszik Alekoszban, hogy egyedi és különleges a szókincse, de közben látja a rossz tulajdonságait, amiken szeretne változtatni. Álmai randiját exotikus helyszínen képzeli el. Magdolna számára nem a szexuális együttlét száma, hanem a minőség a lényeg.

 

Olga

A 25 éves, egyedülálló tanuló is a kölcsönös szimpátiára és bizalomra esküszik, mint a jó kapcsolat mozgatórugója. Álmai férfija olyan valaki, aki mellett nőnek érezheti magát. Alekoszban azt szereti, hogy szépen beszél. Olga mindössze kétszer szeretkezik egy héten.

 

Orsolya

Orsolya Agra 39 éves, egygyermekes elvált nő, aki az őszinteség és a bizalom mellett a hűséget nagyon fontosnak tartja. Alekosz szerinte jóképű, férfias, sőt, igazi férfinak tartja. A tökéletes randi az lenne számára, ha elkápráztathatná a férfit a táncával egy keleties helyen.

 

Renáta

A 29 éves, egyedülálló fotós szerint Alekosz olyan csúnyácska, mint egy béka. De mivel ő imádj a békákat, így Alekosz is nyerő nála. Véleménye szerint ráfér Alekoszra pár jó tanács a nőkkel kapcsolatban. Vízpart, naplamente és pálinka - neki ennyi kell a tökéletes randihoz. Ha van kivel, akár minden nap szeretkezik.

 

Szilvia

A 22 éves, egyedülálló Szilvia szereti Alekosz életfelfogását, a kommunikációját és azt, hogy minden helyzetből talpra tud állni. Egy hajókirándulás álmai randija lenne, ha párkapcsolatban van, akkor a mindennapjaihoz hozzátartozik a szex.

 

Tímea

A 25 éves, egyedülálló kozmetikus úgy érzi, Alekosszal kiegészítenék egymást, mert mindketten tisztaság- és rendszeretők. Séta vagy vacsora keretében szívesen megismerkedne Alekosszal, akinek a konzervatív udvarlási szokása imponáló számára.

 

Éva

A 18 éves, egyedülálló tanuló számára fontos az összhang, bár úgy véli, nem kell mindenben egyetérteni. Alekoszt rendkívül intelligens embernek tartja, a humora és a stílus, amit képvisel, nagyon tetszik neki. Nem szeretkezik heti rendszerességgel.

 

Veronika

A 19 éves Veronika a műsor promójában virslit kér, mert megéhezett, és bár ebből nem egyértelmű, úgy tippeljük, jó eséllyel lehet a Benkő show-ban megismert Edit asszony utódja. Jelenleg egy pókerteremben felszolgáló, de hostess munkákat is elvállal. Alekoszban azt szereti, hogy mindent meg akar magyarázni, és a humorát is kiemelte az adatlapján. Ha van partnere, minden nap szexel.

Barbara

A 25 éves szakács szerint a nevetéstől, az őszinteségtől és a megértéstől lehet jó a párkapcsolat. Tetszik neki Alekosz szeme és személyisége, és szerinte Alekosznak azért lenne jó vele, mert jól főz és lehet vele bohóckodni. Ha van párja, akár naponta többször is szeretkezik.