A manchesteri Take That koncertsorozat után körülbelül 160 rajongó került kórházba: a balhés jegyeladások után a csapat június 3-tól 12-ig nyolc koncertet adott a város sportcsarnokában. A stadionból csak az utolsó koncerten 65 nőt és 35 férfit küldtek ki a biztonságiak, mert túl ittasak voltak – írja a Daily Telegraph, ennek megfelelően a legtöbb sérülés az alkoholos befolyásoltságnak tudható be. A sérültek nagy része bokáját ficamította ki, de egyikük csuklóját törte, és alkoholmérgezéssel is kezeltek koncertlátogatót.

„Rengeteg koncerten dolgoztam már, de ezeken hihetetlen mértékben berúgtak. Némelyik nő úgy ült a helyén, hogy meg se tudott mozdulni, merev részeg volt. Rosszabb volt, mint egy focimeccs” – mondta a lapnak a stadion egyik dolgozója. A rendőrségi bejelentések száma is nőtt a koncertsorozat idején, például az egyik női látogató azért tett panaszt, mert megverték, miután a férfivécében végezte dolgát, ahol rövidebb volt a sor, mint a nőiben.

A csapat Progress című turnéjának egy másik állomásán, Cardiffban egyébként Robbie Williams alsógatyára vetkőzött, saját száma, a 'Let Me Entertain You' éneklése közben: ebben mondjuk nincs semmi meglepő, Williams már korábban beígérte, hogy akár pucéran is reklámozza a Take That lemezét.