A búcsúból vetkőző Crystal Harris kényelmetlenül érezte magát Hugh Hefnerrel, mert tudta jól, nem ő az egyetlen nő a nála hatvan évvel idősebb férfi életében. Mégis igent mondott neki.

“Nem én voltam az egyetlen nő Hef életében. Nem éreztem jól magam, a szívem mélyén tudtam, hogy a házasság milyen, hogy az csak két ember között van. A mi kapcsolatunk nem ilyen volt. Minden nagyon gyorsan történt. Hef megkérte a kezemet, több fotós és fényképezőgép előtt. Azt gondoltam, ez az, amit akartam” – nyilatkozta Crystal Harris az Entertainment Tonight show-ban.

A 25 éves modell június 18-án ment volna hozzá Hugh Hefnerhez, de az esküvő meghiúsult. A 85 éves Hugh Hefner visszavonult a Playboy villába és romantikus filmeket néz, hogy kiheverje szívfájdalmát. “Anna meglátogatott pár playmate-tel együtt és filmeztünk. A lányokkal megnéztük Adam Sandler és Drew Barrymore 50 első randiját” – írta a Twitter oldalán Hugh Hefner. Exnője, Kendra Wilkinson azt nyilatkozta, egy ideig egyedül hagyja Hugh Hefnert a szomorúságával, de azért együttérez vele.