Fásy Ádám lánya, 2010 egyik legidegesítőbb tinisztárja, 12 évesen befejezte az általános iskolát: magántanulóként egy év alatt elvégezte a hatodik-hetedik osztályt, majd fél év alatt a nyolcadikat is letudta.

„Igazából nincsenek barátaim, mert nagyon a szünetekben sincs rájuk időm, mert olyankor készülök a következő órára. Minden nap éneklek, apuval is gyakorlok állandóan. Nagyon szeretem a zenét, fontos nekem”– mondta a saját szépségversennyel bíró Fásy Zsüliett (korábban csak Zsülike) a TV2 Aktívjának. Magántanulóként nem lett volna ballagása, de szülei szerették volna, ha ebből az élményből nem marad ki, így megkérték a lányt vizsgáztató iskolát, hadd ballagjon egy ottani –számára ismeretlen– osztállyal: a nagy napra anyja, Marika sminkelte ki Fásy Zsülit, aki még oklevelet is kapott kiváló tanulmányi eredményéért, mert mind a nyolc évet kitűnő eredménnyel végezte.

A ballagás után nem ünnepelt a család, hanem  dolgozott: „Mi nem vagyunk egy szokványos család, most ünnepi ebédet kéne ülnünk, de mi azonnal megyünk Dunatőkésre fellépni. Zsüliett is jön” – mondta a lány apja. Egyébként a 12 éves gyerek negyedik száma is elkészült, lesz hozzá hamarosan videoklip is, utána viszont –mivel az éneklés mellett hobbija a nyelvtanulás– Fásy Zsüli szeptembertől Amerikában tanul nyelvet: „Mi is vacillálunk, hogy elengedjük-e, de valamikor úgyis el kell majd engedni a kezét” – nyilatkozta a műsornak a szépségversenyek keresztapja.