Egyre több a fiatalkorú sztár, akiknek az agresszív térnyerése sokszor annak ellenére zavaróbb, mint idősebb társaiké, hogy elvileg aranyos gyerekekről van szó. Persze nehéz az aranyos gyereket meglátni a csapból folyó Justin Bieberben, a meztelenkedni akaró Taylor Momsenben vagy a megfejthetetlen Fásy Zsülikében.

Ki volt a legidegesítőbb?

Will Smith lánya tízévesen kezdte építeni idén a popkarrierjét, ahogy Fásy Ádám lánya, Zsülike is. Náluk valamivel idősebb a 16 évesen világsztárnak számító Justin Bieber, akinél szintén nem sokkal öregebb Taylor Momsen, aki már a maszturbálás fontosságáról igyekszik meggyőzni a világot. Hozzájuk képest meglepően érettnek tűnik a 18 éves Miley Cyrus és Selena Gomez is, de kérdés, hogy ki közülük a legidegesítőbb?

Willow Smith

Will Smiht tízéves lánya elképesztő sebességgel szeretne betörni a nemzetközi ismertségbe, egyelőre egy egészen unalmasan béna számmal, illetve azzal, hogy Justin Bieberrel megy majd közös turnéra. Sajnos a hirtelen karrierépítés nem a tízéves kislány idegbaja, szülei is asszisztálnak hozzá, akik néhány címlap kedvéért simán trollt csináltak saját lányukból. Willow Smithben egyébként még a kora ellenére a szerénységét lehet nagyon szeretni, hiszen tisztában van vele, hogy minden sikeréért keményen megdolgozott.

Fásy Zsülike

Haladjunk akkor korban felfelé. Következzen Fásy Ádám lánya, Fásy Zsülike, akihez képest Kiszel Donatella egyszerű eset, de a Lady Gaga-jelenség sem tűnik túl bonyolultnak mellette. Fásy Zsülike jelenleg 12 éves, nagyjából három éve dolgozik színpadon, és december 7-én megjelent az első lemeze is . Apja szerint azért vártak ennyit a lemezzel, hogy a fiatal előadó beérjen. Az érési folyamat legnagyobb mérföldköve a Hotel Silverhez írt dal előadása volt. Sajnos Verebes István sem tudta feldolgozni azt az abszurditást, amit az okozott, hogy egy ismert előadó 12 éves lánya énekel felnőttnek öltöztetve reklámdalt egy hotelnek. Verebes rendesen be is szólt Fásy Ádámnak. A reklámdal egyébként elérte a célját, eddig több mint hatszázezren nézték meg YouTube-on, más kérdés, hogy a dal meghallgatása után hányan akarnak elmenni a Hotel Silverbe.

Justin Bieber

Fiatal kora ellenére a 16 éves Justin Bieber elég rendesen megosztja a világot. Vannak, akik gyűlölik, mert körülbelül egy éve minden róla szól, vagy ha nem róla, akkor Lady Gagáról, és vannak azok, akik rajonganak érte, de ezt természetesen nem merik nyilvánosan vállalni. És persze pont Justin Bieber idegesítő nyomulásának vannak olyan szép pillanatai, ami miatt simán lehet érte rajongani. Olyan príma hírek érkeztek róla idén, hogy a mamája elkobozta a telefonját, elkaptak egy brazil drogbárót, aki a rajongója , kislánnyá photoshopolták egy tinimagazinban, körömlakkot dob piacra.

Taylor Momsen

A 17 éves Taylor Momsen már hároméves korában feltűnt a képernyőkön, a Shake-n-Bake sütőzacskó reklámjában szerepelt. Aztán feltűnt a Grincsben is, ő volt Cindy Lou Who , de igazán ismert a Gossip Girl című sorozatnak köszönhetően lett. Aztán hirtelen áttért a filmes karrierről a popra, és elkezdett úgy viselkedni, mintha ő lenne az új Courtney Love.  Pretty Reckless nevű zenekarát népszerűsítendő mindenféle botrányosnak tűnő dolgot igyekszik csinálni. De kora miatt falakba ütközik. Próbált szegény például villantani, de nem hagyták . Aztán úgy gondolta, szexuális felvilágosító lesz, és olyan egyébként hasznos tanácsokat osztogat kortársainak, hogy sok rossz és kétes biztonságú szex helyett inkább maszturbáljanak . Egyébként ő sem szereti Justin Biebert.

Miley Cyrus

A 18 éves énekesnő a Disney Channel Hannah Montana című sorozatának főszereplőjeként futott be, de Taylor Momsenhez hasonlóan ő is viszonylag gyorsan lecserélte a tévés, filmes karriert az énekesnőire. A váltás óta Cyrus igyekszik megszabadulni a róla kialakult jókislány-képtől, és szeretne rendesen beállni a felnőttes, botránykeltők közé. Ennek lépéseiként hagyta, hogy egy pajtása videóra vegye, ahogy látnokzsályát szív , klipjeivel felpiszkálja a különféle gyermekvédő szervezeteket , olyan filmben szerepel, amiben szintén vadulhat egy sort. Ezen felül őt is kerülgeti a villantás egy ideje, de mivel koskorú, ezért eddig nem hagyták. Perez Hilton egyszer kiposztolta egy villantását , de órákon belül le is szedette Cyrus jogi csapata a képet. Néhány hete megjelent viszont egy olyan meztelenkedős sorozat is, amin elképzelhető, hogy Cyrus látható annak ellenére, hogy a feje nem látszódik a képeken. A fotók eredetisége mellett szóló bizonyíték egyrészt, hogy Cyrus táskáját nagyjából a képek megjelenése előtt ellopták a telefonjával együtt, másrészt, hogy Cyrus egyébként igen aktív jogi csapata egyelőre nem lépett a képek miatt.

Selena Gomez

Ha az eddigi tinisztárok amiatt lehettek idegesítőek, hogy túl töményen kaptuk tőlük a botránykeltést, akkor Selena Gomez ha van sapka az a baj, ha nincs sapka az a baj alapon azért lesz idegesítő, mert túlságosan példamutató életet él. Mondhatni egészen unalmasat. A fiatal énekesnő, színésznő most 18 éves, és 12 éves kora óta hord egy úgynevezett tisztasággyűrűt, ami többek között azt is jelképezi, hogy a házasságig megőrzi a szüzességét. Ennek megfelelően szűzies életmódot is folytat, róla aztán nem lesznek villantós képek. Olyan érdekességek vannak vele kapcsolatban, hogy már öt kutyát fogadott örökbe, illetve, hogy 18 éves kora ellenére meglehetősen sokat jótékonykodik, és hogy egyik klipjét Budapesten forgatta , miközben Leighton Meesterrel a Monte Carlo című filmen dolgoztak hazánkban. Ha bírják a ránézésre túl tökéletes, túl jó életet élő fiatalokat, ne rá szavazzanak.