A Megasztár legmagyarabb versenyzőjének időnként kötelező megjelennie a tehetségkutató bulijain, de éneklésre ritkán kérik fel: havi egy koncertje van, saját bevallása szerint ezzel alig keres valamit, és nehezen él.

„Kötelező megjelenés volt (a TV2 Megabulija, a szerk.), éneklésre nem kértek fel. A hétvégén Győrszentivánon lesz egy fesztivál, ott is sok megasztáros lép fel, engem oda se hívtak. Pedig ott szoktunk próbálni a zenekarral. Havonta átlagosan egy koncertem van, de pénzzel még nem nagyon találkoztam. Milliomos nem lettem, így ez csak kiegészítésnek elég. A műsor miatt a szabadságom már régen elfogyott erre az évre, úgyhogy nyaralni sem megyek. Bent vagyok a munkahelyemen mindennap, s ilyenkor, az aratási szezonban a túlóra is természetes. A betakarítás egy versenyfutás az idővel és az időjárással. Végig kell robotolni a nyarat” – mondta a Borsnak Szíj, aki jobban ragaszkodik az állásához, mint az énekléshez.

„Jön az új tehetségkutató is, ez egy nagyon tiszavirág-életű dolog ez az éneklés, a mai magyar bizonytalan valóságban egy munkahely nagy kincsnek számít és én továbbra is ezt tartom elsődlegesnek” – nyilatkozta Szíj az X-newsnak. Az énekesnő egyébként épp menedzsert keres, hátha attól több fellépése lesz.