A Playboynak vetkőző exvillalakó tavaly ismerkedett meg a 31 éves spanyol modellel, akit már anyjának is bemutatott. „Valóban van egy titkos szerelmem. Josénak hívják, 31 éves és teniszoktatóként, valamint modellként dolgozik” – mondta Rácz Ildikó a Blikknek.

„Nagyon jólelkű és kedves fiú. Már anyukámnak is bemutattam, akinek igencsak jó a véleménye róla. Azt mondta, nemcsak jóképű, de tisztelettudó és nagyon udvarias is. Az, hogy bementem a villába, sajnos átírta egy kicsit a dolgokat, nem találkozhattunk annyit, amennyit szerettünk volna. De végre néhány héten belül kiutazom hozzá Mallorcára, és találkozunk. Óriási szerelem volt a miénk a ValóVilág előtt, s remélem, nem változott semmi azóta” – tette hozzá a táncoslány, aki nemrég még Müller Attilával randizott.

A spanyol férfi állítólag már tudja, hogy Gigi a villában dugott Jerzyvel, a versennyel kapcsolatban előkerült fétis-képekről azonban még nem tud. „Joséval mindent megbeszéltünk mielőtt bementem a villába. Úgy küldött be, hogy ne mondjam el senkinek, hogy van valakim, s ha úgy érzem, hogy a bezártság miatt szükségem van egy társra, akkor összejöhetek valakivel” – mondta Rácz, aki elkezdett spanyolul tanulni, mert úgy érzi, José megfelelő apajelölt lehet.