Fluor Tomi Facebook profilját törölték, erről Fluor a Twitter oldalán háborgott. “De jó... le lettem tiltva fészbúkról. egyen majmot az összes kamuprofilos” – írta. Későbbi posztjaiban pedig közzétette, még legalább 500 Fluor Tomi van a Facebookon, csak ő nincs fent.

“Letöröltek a Facebookról, gondolom a kamuprofilok jelentettek, az is lehet, hogy nem a kamuprofilok jelentettek, csak sokan jelentették az adatlapomat, és ezért töröltek. Én írtam ki a napokban, hogy sok a kamuprofil és jelentsék őket, de még így is rengeteg kamuprofil fent van, de én már nem” – nyilatkozta Fluor a Velvetnek.  “Most próbálkozom a Facebooknál, csak az a baj, hogy nem a személyiben szereplő nevem (Karácson Tamás - a szerk.)  volt, hanem mint Fluor Tomika voltam fent. Nem tudom okmánnyal igazolni, hogy én vagyok. Művésznéven elvileg nem is lehetnék fent a Facebook szabályzata szerint. Elvileg csak a személyiben szereplő névvel lehet fent lenni, túl sok reményt nem fűzök hozzá.” Pár napja már kiakadt Fluor az álprofilosokra, akkor azt írta, az egyiket perelni fogja.

Lakótársa, SP, azaz Éder Krisztián már kijárta a közösségi oldal bürokráciáját, személyivel igazolta, hogy ő az igazi Éder Krisztián és azóta minden rendben van a Facebook profiljával.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!