Weston Cage, Nicolas Cage érdekes életű fia, aki mostanában állandóan az asszonnyal balhézik, rövid harci bemutatót tartott július 13-án, egy nyugat-hollywoodi étterem előtt. Na jó, a karatéban egyáltalán nem vagyunk biztosak, de az tuti, hogy valamit harcművészkedett. Az étterem elé úgy került, hogy feleségét, Nikki Williams Cage-et, és anyját, Christina Fultont vitte vacsorázni.

A hosszú hajától nemrég megvált férfi hivatalosan nem indokolta tettét, ám a Facebookon napok óta arról ír, hogy egy készülő filmben szeretné Kratoszt, az erőszak görög istenét eljátszani - valószínűleg így demonstrálta alkalmasságát a készítőknek. Hajtás után további kép és napi bölcsesség a kattant Cage-től, aki amúgy szólólemezzel készül előállni.

"Ha megpróbálnátok megmérni a feleségem iránt érzett imádatom, megértenétek, hogy emellett a hétköznapi szerelem eltörpül, és nem sokkal később a számok is kihullanának a megszokot formulák szövedékéből, ahová tartoznak, szétforgácsolódnának. Lefogadom, hogy Nikki iránt érzett szerelmem bármit legyőzne" - áradozott tegnap nejéről a Facebookon.