Ugyan korábban azt állította a 78 éves Kaincz Pál, a Stohl András által okozott közúti baleset legsúlyosabb áldozata, hogy alig bír járni és dolgozni sem tud a tavaly májusi karambol óta, a Blikk birtokába jutott fotók (ide kattintson a képekért!) tanúsága szerint a férfi képes dolgozni. "Pali bácsi családjával kora reggel érkezett a kertjébe, ahol tököt, borsót és más zöldségeket termel. Késő délutánig megállás nélkül kapált, kaszált, majd fáradhatatlanul hordta ki a gazt, nem láttam, hogy sántítana. [...] Megtudtam az ismerősöktől, akiknél vendégségben voltam, hogy azért a nagy sietség, mert másnap van a piac" - írta a Blikknek a lap egyik olvasója, aki június huszadikán, egy nappal a másodfokú tárgyalás előtt rögzítette a képeket.

Állítólag nem egyszeri esetről van szó, a Blikk szerint hétfőn újabb fotók készültek a kertben munkálkodó Kaincz Pálról. Ruttner Györgyöt, Stohl András ügyvédjét nem lepték meg a képek, mint mondta, hozzájuk is eljutottak már hasonló információk. Kaincz jogi képviselője, Mester Csaba pedig annyit mondott: senki sem állította, hogy az idős férfi ágyhoz kötött nyomorék lenne, az orvos szakértő csak azt állapította meg, hogy a sértettnek csökkent a munkaképessége. Hozzátette, a bíróság egyébként sem fogja figyelembe venni a Kaincz hozzájárulása nélkül készült képeket.

Mint ismert, Stohl András még tavaly májusban okozott balesetet ittasan, kábítószer fogyasztása után úton hazafele Fótra. Első fokon két év négy hónap letöltendőre ítélte a bíróság, másodfokon még nem született döntés, a tárgyalását elnapolták.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!