"Hú, ez váratlan" - reagált elsőre Stohl András a Blikk egyik olvasójának kedden beküldött fotóira, amelyeken a színész által okozott balesetben megsérült Kaincz Pál látható. A fényképeken a 78 éves férfi energikusan kapál, gyomlál, ültet, vet, szóval aktívan kertészkedik. A helyzet fonákja, hogy amiatt perli Stohlt, hogy képtelen úgy dolgozni, mint a baleset előtt.

"Mindig is azt kívántam, hogy Pali bácsi idős korában általam tönkretett életét mihamarabb visszakaphassa" - fogalmazott Stohl a Blikknek. Elmondta, hogy tudja jól, hogy "a földjüket és a munkát szerető emberek lételeme a kerti munka, látni a termés növekedését", ezért jó látnia, hogy Kaincz Pál újra egészségesen dolgozik.

Ruttner György, Stohl ügyvédje azt mondta a lapnak, hogy az ítélet szempontjából nagyon fontos, lesz-e maradandó egészségkárosodása az idős úrnak. "Pali bácsi gyógyulása pedig örvendetes" - tette hozzá. Stohl András még tavaly májusban okozott balesetet ittasan, kábítószer fogyasztása után úton hazafele Fótra. Első fokon két év négy hónap letöltendőre ítélte a bíróság, másodfokon még nem született döntés, a tárgyalását elnapolták.