Megszüntette az eljárást Fábry Sándor ittas vezetésével kapcsolatban a rendőrség – közölte a Velvettel a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság pénteken. Fábry ugyanis május végén Müller Péter talkshow-jában látszólag ivott pár korty bort, majd kocsiba ült. Mivel az esetről képek készültek, a rendőrség akkor hivatalból vizsgálatot indított a műsorvezető ellen.

Most többek között a következőket közölte a rendőrség: "F.S. leányfalui lakos ittas vezetése kapcsán a Szentendrei Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága indított eljárást, melynek során több személyt meghallgattak. Mivel nem volt megállapítható, hogy F.S. a sajtócikkben leírt szabálysértést elkövette, így az eljárást a hatóság megszüntette."

Július 13-án megkérdeztük Kamarás Péter ügyvédet is, aki hasonlóan tippelt az ügy végkimenetelére. "„Ha Fábry nem tesz beismerő vallomást, akkor nem sok mindent tehetnek ellene. A felvételek alapján ugyanis nem bizonyítható, hogy alkoholt ivott. Ha azt mondja Fábry, hogy kamu italt fogyasztott, akkor semmit nem tehetnek. De beismerő vallomás esetén sem egyszerű a dolog. Meg kell vizsgálni, mit evett aznap. A szakértő ez alapján állapítja meg, hogy mennyire befolyásolhatta az a néhány korty bor, amit a műsorban ivott" - nyilatkozta a Velvetnek akkor az ügyvéd.