75 ezer dollárba (több mint 14 millió forint) került az a cellulitisz-kezelő készülék, amelyet Madonna a napokban vásárolt. Az énekesnő láthatóan nagyjából bármit megtenne azért, hogy ne örvenhárom, inkább huszonhárom évesnek nézzen ki. A Cellupulse nevű, hanghullám-terápiás (akármit is jelentsen ez) készüléket Madonna hetente kétszer használja - mondta el a Star magazinnak, na kicsoda? Hát persze, hogy az énekesnő egyik Jól Értesült, Közeli Ismerőse (JÉKI).

Madonna állítólag olyannyira megszállottja saját combjainak, hogy folyamatosan méregeti is azokat, nehogy eltérjenek az általa elképzelt mérettől. A narancsbőr-ügy olyan súlyosan rányomja bélyegét az életére, hogy még régi edzőjével, Tracy Andersonnal is összeveszett miatta (kezet remélhetőleg nem emelt rá).

“Madonna már kora reggel hívogatta Tracyt, és arról méltatlankodott neki, milyen használhatatlan tréner is ő. Minden alkalommal ki akarta rúgni, szegénynek úgy kellett visszakönyörögnie magát". JÉKI szerint exférje, Guy Ritchie agyára is ez ment - addig-addig, amíg el nem kezdte heccelni asszonyát a comb-gödröcskék miatt. Madonnának persze ez nem anynira tetszett. Valaki felvilágosíthatná már, hogy a combméret és az énekhang között még nem mutattak ki összefüggést. Tessék, itt van Kate Nash, fiatal kora ellenére asszonyos combokkal, aztán milyen jól dalol!