Berki Krisztián vasárnap délután szabálytalanul parkolt egy hipermarketnél, ami miatt igazoltatták. Ekkor derült ki, hogy garázdaság alapos gyanúja miatt  körözést adtak ki ellene, így az óbudai rendőrkapitányságon őrizetbe vették. Az éjszakát a fogdában töltötte, másnap elengedték – írja a Blikk. Meghallgatása után az ellene kiadott elfogatóparancsot visszavonták.

A napilap megkereste Berkit, aki cáfolta a történteket, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya azonban megerősítette: a 31 éves B. Krisztiánt vasárnap egy III. kerületi parkolóban őrizetbe vették, hétfőn pedig átszállították a bíróságra. Este, a Tv2 Aktív című műsorában már Berki is beismerte a történteket. A körözést azzal indokolta, hogy egy évig lakcímváltozás miatt nem kapta meg a vádiratot, ezért kellett körözést kiadni ellene. Berkinek meg kellett adnia ezen kívül a Fővárosi Bíróságnak az elérhetőségeit, és  pénzbüntetést indítványoztak ellene.

Az FTC elszámolási botrányba keveredett vezérigazgatója májusban a CKM-partin összeverekedett a Hooligans-es Tóth Tiborral, ám ő nem tett ellene feljelentést. Júniusban pedig Siófokon bunyózott egy szórakozóhely két vendégével.