Visszavonjuk, mégsem Szabó Zsófi volt a csütörtöki CKM-Joy Top 100 díjátadó legizgalmasabb szereplője, mert míg ő csak egy díjat tudott elejteni, addig Dopeman és SP összeugattak a már-majdnem-teljesen-felnőtt előadó egyik nyilatkozata miatt, Tóth Tibi, a Hooligans gitárosa pedig nekiment a volt Fradi-vezérnek, Berki Krisztiánnak.

A Bors szerint Mester Bea modell áll annak a balhénak a hátterében, ami csütörtökön este, a CKM-Joy magazin díjátadóján zajlott Berki Krisztián volt Fradi-vezér és a Hooligans gitárosa, Tóth Tibi között. A napilap szerint nem szomjas Tóth a buli végén ment neki a bárpultnál álló Berkinek, röviddel ezután pedig már a földön hemperegve próbálták rendezni a konfliktust.

„Meg nem történtnek nyilvánítom az esetet. Egy hullarészeg ember viselkedését pedig nem kívánom kommentálni” – nyilatkozta Berki a Borsnak. A lap Tóth Tibit is megkereste, aki a Berkit ért sikkasztási vádakra utalva mindössze annyit mondott: mindig is utálta az olyan embereket, akik más pénzéből szórakoznak, mert maguktól nem vitték semmire. Azt egyelőre nem tudni, hogy a gitáros miért ugrott neki Berkinek, erről egyikük sem nyilatkozott. A feltételezések szerint a balhé hátterében az áll, hogy a hírek szerint Berki összejött Tóth excsajával, Mester Bea modellel.

A verekedésre SP is felkapta a fejét, bele is keverték. „Csupán annyi történt, hogy a buliban beszélgettem Tibivel pár szót, és később, amikor láttam, hogy valami baj van, odamentem megnézni, hogy mi történt. A biztonsági őrök valóban arrébb löktek, de az újságok eltúlozták egy kicsit a helyzetet, semmilyen erőteljes konfliktusba nem keveredtem bele” – mondta SP, aki nem tudja, hogy miért volt két összezördülés is azon az estén, talán front volt, talán kevés volt a levegő a szórakozóhelyen.

SP fellengzős volt

Merthogy kettő is volt, a másiknak ő és Dopeman volt a főszereplője, a különbség csak annyi, hogy ők nem verekedtek, sőt, a megjelent hírekkel ellentétben még csak lökdösődés sem volt. „Megkértem intelligensen, hogy vagy normálisan nyilatkozzon rólam, vagy egyáltalán ne nyilatkozzon semmit, mert láttam Hajdú Petra [Péter – a szerz.] műsorában nemrég, és nagyon lesajnáló, fellengzős volt” – vázolta a szóváltás hátterét Dopeman, aki azt is elmagyarázta, miért bosszantotta SP Hajdú Péternek adott interjúja.

„Ezzel belehelyez egy olyan mókuskerékbe, amibe nem akarok belekerülni, mert ha ő beszól nekem, akkor arra majdhogynem kötelező reagálnom. Ráadásul nem akarom inzultálni vagy bántani, ez nekem inkább ciki lenne, mint dicsőség. Aztán elkezdett sipákolni, majd amikor gondoltam, hogy alávágok egy testütést, akkor a barátai elhurcolták tőlem, látták, hogy nem kell sok.”

Nem tetszett SP-nek, hogy mocskolják

Dopeman azt mondta, tisztában van vele, hogy az egész lavinát ő indította el azzal a hónapokkal ezelőtti riporttal, amiben szétgyalázta SP munkásságát, de kiemelte, emberileg semmi baja vele, csak a jelenséggel. „Egyébként igaza lehetne, ha ez a beszélgetés arról szólt volna, hogy emberek vagyunk, akik egymással kommunikálnak, de én ezt nem így néztem. Amikor először elmondtam a véleményemet a munkásságáról, nagyon jól reagált, azt mondta, engem minősít a megnyilvánulásom. Emberileg megállja a helyét, hogy én csúnyán viselkedtem vele, abszolút igaza van, de szakmailag támadhatatlan, amit mondtam” – magyarázta Dopeman, aki a jövőben nem igazán szeretne SP-vel foglakozni.

A Comet-díjas előadót is megkérdeztük a történtekről, aki elmondta, egészen addig nem volt baja Dopemannel, amíg el nem kezdte ócsárolni. „Ennek az volt az oka, hogy az egyik műsorban a nem tetszésemet nyilvánítottam ki, ami rosszul esett nekik, és ezt osztották meg velem a partin” – nyilatkozta Éder Krisztián, aki azért nem volt kellően tisztelettudó, mert ha valaki nem megfelelő hangnemben beszél vele, akkor azt visszaadja. SP-t már a fellépésein is érték atrocitások, de mint elmondta, ez kevésbé zavarja.

„Egy 15 éves kisrác nem biztos, hogy tudja, mik a korlátai, mi az, amit megtehet, és mi az, amit nem. Rosszabbul esik az, ha egy szakmabeli viselkedik velem így. Egy 30-40 éves embernek tudnia kellene, hogy mi az, amit megengedhet magának” – nyilatkozta. Hozzátette, Ganxsta Zolee csipkelődése nem érintette annyira rosszul, mint egykori haverjáé. „Ő nem tiszteletlen. Nagyon jó fej ember, kedvelem. Az, hogy problémája van a jelenséggel, a zenével, amit csinálok, teljesen elfogadható és normális dolog.”