"Egy nulla az ágyban. Be voltam csípve, amikor lefeküdtem vele a műsorban, ennek ellenére jól emlékszem a pár perces élményre. Igen, pár percesre, ugyanis Alekosz gyorstüzelő - fejtette ki Veronika Alekosztról alkotott véleményét cirka egy hete a Blikknek, a VV4 győztese pedig ezen úgy bepöccent, hogy perli a szilikonlényt.

"Az egyik közös ismerősünk kérdezte tőlem a minap, hogy valóban feljelentett-e Alekosz? - mesélte a lapnak Mészáros Veronika, aki korábban le is büdösözte a görögöt. "Azonnal hívtam Alekot, hogy ez igaz-e, mire ő kertelés nélkül az arcomba vágta, hogy igen, feljelentett, és be is perelt becsületsértés miatt. Az ügyvédje már küldi is nekem a hivatalos papírokat. Azt hittem, rosszul hallok. Nagyon rosszulesik tőle, hogy a bíróságra citál. Én rögtön másnap bocsánatot kértem tőle, elmondtam, hogy ezeket kicsit ittas állapotban kotyogtam ki, és valóban nem kellett volna, de úgy tűnik, hogy ez neki már nem elég, ő bosszút akar" - mesélte a Szerelem a legfölsőbb szinteken aranyérmese, aki mindamellett, hogy gyorstüzelőnek nevezte Alekoszt, olyan kijelentést is tett, hogy az exvillalakó akkor élvezi a szexet, ha a nőnek az rosszul esik, mert akkor úgy érzi, mintha megerőszakolná partnerét.

Alekosz a lapnak elismerte, hogy beperelte egykori választottját, de ennél többet nem volt hajlandó megosztani a nagyközönséggel. Ha beigazolódik a becsületsértés ténye, Veronika több százezer forint kártérítést is fizethet.