Tovább burjánzik Bálint Antónia és Földesi-Szabó László menyasszonyának balhéja: a volt szépségkirálynő a Borsnak azt állítja, volt párjának új asszonya SMS-ben pocskondiázza őt: "Többek között azt is írta, hogy a gyerek nem tehet róla, hogy ki az anyja" - magyarázta az asszony a lapnak. "Ez elveszi a kedvem attól, hogy leüljek vele beszélgetni. Neki nincs is köze a kislányunkhoz, és amíg a mostani helyzet nem változik, nem is akarom, hogy legyen, vagyis nincs miről tárgyalnunk. Csak azt várom, hogy egyszer megszólaljon a telefon és Laci a vonal másik végén, és a kislányát keresse. Remélem, hogy a cellában ülve átgondolja a dolgokat, és rájön, hogy nincs ez így jól. Elmulasztja a fontos pillanatokat a lánya életéből" - mondta Bálint.

A lap megszólaltatta a menyasszonyt is, aki szerint Bálint Antónia csak vagdalkozik: "Nagyon szomorú látni, hogy ahogy Bálint Antónia egója győzedelmeskedik, és engem hibáztat a kialakult helyzetért. Antónia előadja, hogy a gyereket be akarja vinni a tévébe, hogy integessen az apukájának, miközben annyit sem tud, hogy Lacinak három hete nincs televíziója. Szomorú, de hetekkel ezelőtt én vágtam ki Lilien fotóit az egyik magazinból, és küldtem be a börtönbe a képeket, mert erre Antónia nem volt hajlandó" - nyilatkozott Földesi-Szabó új párja.

A börtönből egyébként a férfi is nyilatkozott, mint mondta, sem a helyzet, sem pedig a körülmények nem alkalmasak arra, hogy felvegye a gyerekével a kapcsolatot: "Természetesen nagyon hiányzik, és amint a körülmények a megítélésem szerint megfelelőek lesznek, azonnal keresni fogom" - mondta Földesi-Szabó László.