18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mellükkel hirdetik az olvasást az amerikai egyetemisták

tt
2011.09.08. 18:26

Mellel bármit el lehet adni, erre épít a csupasz mellekkel tüntető Femen is. A pucér ukrán aktivisták módszereit követi egy amerikai nőkből álló olvasóklub, ők ugyanis félmeztelenül igyekeznek népszerűbbé tenni az olvasást. Ezért lehet New York utcáin és a parkokban topless olvasgató nőkbe futni. Az aktivisták a blogjukon azt hirdetik, az olvasás szexi, és hogy még nagyobb nyilvánosságot kapjon a dolog, képeket is tesznek fel magukról a blogra. Az akciót augusztus 17-én indították a Central Parkban, mindannyian Lawrence Block amerikai krimi író Getting off című könyvét olvasták, félmeztelenül.

A csupasz mellű csajok egyfajta női egyenjogúságot is hirdetnek az olvasás népszerűsítése mellett, ugyanis nyáron rengeteg férfit látni félmeztelenül a parkokban, míg a nők ha ugyanezt teszik, közszeméremsértésért megbüntetik őket. Egyébként várják lelkes követőiket, úgyhogy hajrá.