Árad a szexszag az Összeesküvők házának falaiból

2011.09.14. 15:35 Módosítva: 2011.09.14. 18:15

Forró, nyárias délelőttön tekinthette meg a sajtó a TV2 induló anyósos valóságshow-jának villáját, ahol majd a szerencsés férfiak anyukájukkal kiválaszthatják jövendőbelijüket. Köztudott, hogy a választott budaörsi rezidencia sokat látott a cumshotoktól a lantos faszlóbálókig mindenből, hiszen itt forgatták többek között Benkő Dániel és Alekosz feleségkeresős műsorát is. De ezek szerint csak Angelina Joliék találnak megfelelő helyet magunknak hazánkban, ugyanez a valóságshow-k készítőire már nem vonatkozik.

Ön hova költözne be?

 • 1780
  Jó nekem, ahol vagyok
 • 927
  A Burdzs Kalifába
 • 153
  A Való villába
 • 139
  Oda, ahol a faktorok laknak
 • 94
  Az Összeesküvők házába

Igaz, Hajdú Péter, a műsor producere biztosított bennünket, hogy nemcsak hogy jól kitakarítottak, de teljesen át is építették a helyszínt, a ház falaiból mégis árad a szexszag, de az is lehet, hogy ezt az érzést csak a túlnyomóan lila színben pompázó falak keltik. Azt mondják, a lila a kielégületlenség színe, tizennyolc összezárt nőről mégse a szex az első, ami beugrik, még akkor sem, ha három szint áll a rendelkezésükre. Mondjuk, a legalsóban csak úszkálni lehet.

Az anyósokat és a pasivadász nőket a kert választja el a nők kezéért induló pasiktól, no meg egy újabb medence, amibe a nagy hőségnek köszönhetően Till Attila, az egyik műsorvezető és Hajdú Péter is megmártotta habtestét, mint azt galériánk is tanúsíthatja. Állítólag van jacuzzi is, én nem botlottam bele, viszont lehet, hogy a Tv2 új, hideget bíró úszótehetségeket keres, mert bár a műsor december közepéig tart, a medencék túl nagyok és belső pletykák szerint nem szerepel a terveikben, hogy a későbbiekben fűteni fogják őket, azaz biztos, hogy valamelyik anyuka még behajítja arajelöltjét a novemberi fagyban.

A sajtó idegenvezetői, Tilla és Peller Mariann természetesen megmutatták a fiúk házát is, ami az ott forgatott pornófilmekben feltehetően a kertész lakja lehetett, ennek jelenlegi, összeesküvőkösre mázolt színe a zöld. Pénteken pedig már be is költöznek a jelöltek, és megkezdődik a verseny, hiszen a tét itt a lét mellett a lagzi is, kérdéses persze, mennyi esélye van annak, hogy bármiféle valódi érzelem kialakulhat a jelöltek között. Mondjuk, annyi, mint a lantos és neje, valamint a sosem szexelő szexkiborg és arája között, annyi nyilván itt is ki fog.