Az Aranypart legslankabb nője, Ada és téglatest formájú embere, Ádám már hosszú ideje násztáncolnak egymásnak Siófokon, múltkor majdnem dugtak is, csak aztán nem. Végül azonban a farokra, amely korábban Éden-Aranypart Nikit is megjárta, Adát is felpróbálták. Reméljük, legközelebb nem a nyúl jön.

Az akció keményebb része (nyilván takaró alatt zajlik, szóval olyanra tessenek számítani, mint amit kisállatok csinálnak a szőnyeg alatt) Ádám mentegetőzésével kezdődik. "Nem voltam bunkó", szögezi le, majd kicsit később hozzáteszi: "ha nem akarod, akkor abbahagyom". "Ah oh uh" - reagál a lány bölcsen, hanyattfekve, nagyterpeszben, így.

A párnak aztán pechje lészen: a lakótársak rájuk nyitnak. "Ez az volt, aminek gondolom, hogy láttam, hogy volt, hogy láttam, hogy az volt, amit láttam?" – teszi fel az évezred kérdését Beki, mire Levi (ezek biztos név alapján barátkoznak) egy laza "francot"-tal elintézi a dolgot.

Fáj a szám – panaszkodik eközben a szobában Sarah Jessica Parker magyar helytartója, mire a Korvett-tulajdonos elgyötört hangon könyörög: "csak öt percig, kérlek! Megőrülök, ha nem megyek el!" A lány rőzsegyűjtő néne pozícióban bizonygatja, hogy de hát képtelenség Ádámot elorgazmáltatni, aki azon nyíg, hogy leugrik az erkélyről, ha ez így lesz – és hálistennek itt a videó véget ér. Elképzelni is rossz a kiakadt állkapcsú Adát, illetve a Siófok főutcájába fúródó legényt, úgyhogy nem firtatjuk a végkifejletet.