Kiesett az Éden Hotelből Járvás Levente, aki elvileg először izgatott fel lányt a műsorban, és aki széthányta az erkélyt, aztán belemondta a kamerába, hogy ő a tökéletes férfi. A huszonegy éves jászkarajenői focistával töltöttünk egy napot, elkísértük az egyesületébe, megnéztünk egy edzést, aztán meghívott magukhoz ebédelni, és beültünk vele nevelőapja kocsmájába. Éden Levi beszélt az Éden Hotelről, csajokról, piálásról, terveiről, és elmondta, hogy fociban ki a példaképe.

Épül a jövő csapata

"Nyáron került ide, jó alapképességű kapus. Megvagyok elégedve a munkájával, valamint a hozzáállásával. Van róla szó, hogy leigazoljuk, de most perpillanat nem, mert meg kell oldania bizonyos helyzeteket" – mondta a Kecskemét tartalékcsapatának kapusedzője, Tasnádi edző. "Nyugodtságot, magabiztosságot ad a csapatnak, rengeteg meccsen védett, ilyen emberre van szükség" – tette még hozzá. Az edzés reggel tízkor kezdődött, Éden Levit az apja hozta el Jászkarajenőről, ugyanis itt dolgozik Kecskeméten a közelben. A szülei egyébként elváltak, ő az anyjával és a nevelőapjával él.

A második számú, úgynevezett tartalékcsapat a harmadik osztályban játszik. "Minden első osztályú csapatnak kötelező indítania egy második csapatot is" – magyarázta az edző. "Itt általában fiatalok kapnak szerepet, vagy azok, akik piros lap, vagy különböző fegyelmi okok miatt ideiglenesen csak itt tudnak játszani. Valamint az utánpótlás csapatból is szoktak felhozni játékosokat" – mondta. Ahogy kiderült, Éden Levente megfordult már több csapatban is, játszott például Cegléden, Szigetszentmiklóson, és kijutott Ciprusra is, ahol fél évet játszott a harmadik osztályban.

"Itt kezdtem el a felkészülést, de nem tudtunk megegyezni az anyagiakban, ezért úgy döntöttem, hogy otthon maradok, és csinálok mást. Most nyáron akarom újrakezdeni, addig velük készülök, egyáltalán nincs mondjuk kizárva, hogy ide fogok jönni" – mondta Levente. Ahogy említette a tervek között szerepel még az is, hogy kimegy Amerikába, ugyanis a kinti rokonok fizetnének mindent. Ettől függetlenül, ha Magyarországon kapna egy jobb ajánlatot, akkor maradna. Járvás Levente kedvenc csapata a Bayern München, kedvenc játékosa Oliver Kahn, focizni pedig a délutáni japán rajzfilmek miatt kezdett.

Színház az egész világ

Az Éden Hotelt hatalmas élménynek tartja. "Felkeltünk, napoztunk, jól éreztük magunkat. Nagyon sokat hülyéskedtünk, mondjuk azt hiányolom a műsorból, ugyanis nagyon kevés poénos részt vágnak be." Mint mondta, amit Éden Gabival művelt, az valami botrányos volt, mindenkit kifiguráztak, és mindenkinek szívták a vérét. A játékba egyébként csak a buli miatt jelentkezett, eleinte nem is tudta, hogy mi a fődíj. A legjobb pillanat az volt, amikor kiesett, és látta a többiek arcát. Az, hogy hányt teljesen kimaradt neki. Bement reggel a fürdőszobába, azt látta, hogy az összes ruhája csurom víz, és akkor kérdezte meg a többieket, hogy mi történt. "Így visszanézve jobb" – tette hozzá.

A legjobb csaj szerinte Kriszta volt, még érzelmeket is táplált iránta, de gyorsan le kellett mondania a lányról. "Sokat beszélgettünk, utána kezdte érezni ő is, mi a helyzet, és elmondta, hogy ne is számítsak semmire." Ezután Szandránál kötött ki, akivel szintén nem történt semmi, hiába nyögdösött az ágyban. "Szöszi annyira féltékeny volt, hogy az ajtónk előtt hallgatózott, Szandra pedig meg akarta tréfálni. Úgy érzem, ez sikerült is" – magyarázta Levi, akinek eddig csak komoly kapcsolata volt. Az utolsó éppen a műsor miatt ért véget. "Azt mondta, már nem tudja elviselni, amit a tévében lát" – emlékezett vissza Levente. Egyéjszakás kalandja nem volt, és nem is kellene neki.

Az edzés után Éden Levi meghívott minket a házukba, ahol levessel, gombával töltött rántott hússal, francia salátával és süteménnyel fogadtak minket. Az anyja csak egy pillanatra bukkant fel, elmondta, szégyellős, nem szeretne nyilatkozni. A szobájában érmek hevertek az egyik szerkényen, a falon pedig korábbi mezei lógtak. Ahogy a falu utcáin sétáltunk messziről integettek neki, mindenki ismerte. "Azért azt lehet látni, hogy milyen is egy ember, ez az életet tükrözi csak lekicsinyítve, és gyorsabban történnek az események" – mondta Éden Levi a műsorról, és azt kell mondjuk, hogy az ő esetében ez rohadtul nem igaz. Nem iszik, nem gyűjti a skalpokat, és egyáltalán nem tartja magát tökéletes férfinak.

Színész minden ember

"Én nem sokat láttam, megmondom őszintén, mert nem nagyon van időm, de néhány részt azért láttam belőle" – nyilatkozta a közel háromezer fős Jászkarajenő polgármestere, Palya István Kálmán a Velvetnek. "Én azt mondom, hogy a kis falunkban nem sok ember van, aki valamilyen szempontból a falut híresebbé teszi. A mai kornak megfelelően az Éden Hotel is kihívás" – tette hozzá. "Van Dombovári Istvánunk is, és a régi időkből dr. Lavicska Kálmánunk is, mint tévé doktor, csak ő sajnos meghalt" – mesélte a polgármester, majd rövid kérdezősködés után sok sikert kívánt Leventének. A falu népessége fogyóban van, de Palya István bízik a fiatalokban.