Galambos Lagzi Lajos már képes megérezni mások fájdalmát, amit jórészt a gyógyítóképzésnek köszönhet – derült ki a keddi Reggeliből. A fitt előadó kifejtette: szuperképességei fejlesztésével a hivatását szeretné kiterjeszteni, bármit is jelentsen ez.

"Érzem az erőket a lakásban" – jelentette be az örömteli hírt Galambos, majd gyorsan hozzátette: "két lábbal a földön álló, racionális családfőnek tartom magam, csak bennem ötven éves koromban éledt meg az érdeklődés". Galambos, ha már ott járt, gyorsan diagnosztizált egy forró pontot Csonka András nyakán is.

"Én a sugárzásokat és az erőket érzem, például itt érzem azt, hogy itt van egy forró pont a nyakán, vagy gyullladás, vagy ilyesmi" – tartott konzíliumot, majd elbüszkélkedett: gyerekei inga segítségével 80-90 százalékos pontossággal meg tudják mondani, hogy hol van a vízér, ahova még a kutya sem fekszik. Végül kijelentette, tudja, hogy ehhez hit kell, és nem hülyült meg teljesen, csak tanulja ezt a dolgot, és ha egyszer egy fejfájást el tud mulasztani a gyerekeknek, ő már boldog lesz. Mi is. Tessék, ilyen dolgokat tanul, diagnosztizáljanak forró pontokat és vízereket önök is.