Britney Spears rákhúst adott gyerekeinek az allergiájuk ellenére

tt
2011.09.21. 20:39

Fernando Flores, Britney egykori testőre újabb kártyát húzott elő Britney ellen, állítása szerint az énekesnő rákhúst adott a gyerekeinek, annak ellenére, hogy tudta, fiai allergiásak a tengeri herkentyűkre.

“Mindenki tudta, hogy allergiásak. Két fia súlyos, akár életveszélyes állapotba is kerülhetett volna az allergiájuk miatt. Spears szándékosan adott a gyerekeinek rákhúst” –  hangzott el állítólag a szeptember 6-ai tárgyaláson. “Amikor mind a két fiú elkezdett hányni, Spears kifejezetten akadályozta, hogy a felperes (Flores, a testőr) vagy a dada orvosi segítséget kérjenek” – mondta a bennfentes a Star magazinnak. Az eset állítólag a Mondrian Hotelben történt, Hollywoodban, tavaly február és június között valamikor. Britney Spears azt is üvöltötte állítólag a testőrének, foglalkozzon a saját dolgával, ne az övével. Hozzátette, ha nem tetszik a testőrnek, ahogyan bánik a gyerekeivel, akkor menjen el, mert a fiai az övéi, és ha kedve van, akkor megint megeteti őket rákhússal. Ha ennek csak a fele igaz, már az is nagyon gáz.

Az ügy évek óta húzódik, Britney Spears testőre állítólag csak azért tálal ki, mert az énekesnő komolyan veszélyezteti gyerekei épségét, és mert persze szexuálisan zaklatta őt. A testőr olyannyira komolyan veszi az ügyet, hogy Spears fingásairól is beszámol a bíróságon.