Britney Spears volt testőre mindent kitálal

2007.09.25. 16:25
Részben Tony Barretto írásos vallomásának volt köszönhető, hogy a bíróság múlt hét hétfőn majdnem elvette gyermekeit a zakkant énekesnőtől. Barretto azonban úgy érezte, ez nem elég és egy exkluzív interjúban minden mocskos részletet elárult volt főnőkéről a drogoktól kezdve a bélgáz-túltengésen át a leszbikus medencés bulikig.

A problémás celeb testőre saját bevallása szerint azért tálalt ki mindent, mert szerinte az énekesnő két fia, Sean Preston és Jayden James élete veszélyben forog. „A gyermekeiért tettem. Nem jó anyja a fiainak. Komoly mentális problémái vannak. A drogokkal és az alkohollal kapcsolatos problémái miatt nem alkalmas arra, hogy ő nevelje fel a gyermekeit” – indokolta meg döntését a News of the Worldnek, majd belevágott a közepébe - a nemes szándékokhoz képest kissé túlzó részletességgel.

Drog, alkohol és egyéb rossz szokások

Az énekesnő közvetlenül azután vette fel maga mellé Barrettót, hogy kijött a malibui Promises Központból. Bár eleinte úgy tűnt, hogy Spearsnek sikerül tartania magát a józan életmódhoz, egy májusi éjszakán mindenki számára világossá vált, hogy ez nem így van. A testőr szerint ugyanis a celeb pár órával turnéja kezdete előtt túladagolta magát. „Nagyon rosszul nézett ki. Eléggé bepánikoltunk, azt hittük, hogy meg fog halni. Szürke volt a bőre, izzadt, és csak annyit tudott mondani, hogy nem érzi jól magát.” A botrányhős celebnek persze nem csak a drogokkal gyűlt meg a baja. „Ha iszik, teljesen kivetkőzik magából.” Az aggódó alkalmazottaknak egy idő után elegük lett a folyton részeg Spearsből. Kedvenc itala, a whiskey-kóla szervírozásakor ezért saját módszerekkel próbálták karban tartani: „A végén inkább átvertük és csak egy icipici bourbont löttyintettünk a kóla tetejére.” Barretto reméli, hogy a bíróság döntése értelmében kötelező heti kétszeri drog- és alkoholteszt majd motiválni fogja a sztárt. A politoxikomán celeb több kevésbé veszélyes függőségnek is hódolt. Spears állítólag csak akkor volt hajlandó kimászni az ágyból, ha két különböző ízesítésű kávéval ébresztették és amikor nagyon unatkozott, egyik cigarettáról gyújtott a másikra. Óránként három Red Bullt döntött magába, és persze a napi tíz perc szolárium sem maradhatott ki.

A Spears csemete

Túl bizarr

„Egy másik világban élt. Szerintem a nevemet sem tudta. Mindig bébinek, vagy édesemnek szólított.” Persze ez nem akadályozta meg abban, hogy bizalmaskodjon Barrettóval. „Egyik este a Teddy klubban, miközben a tömeget figyeltem, odajött és elkezdett dörgölőzni. Tánc közben megfordult és a popsiját az ágyékomhoz nyomta. Nagyon kínos volt, mert nem viselt bugyit. Ez kicsit furcsa, hiszen láttam már alsóneműt vásárolni. Szóval nem értem, hogy miért nem hordja őket.” Baretto meg van győződve arról, hogy Spears vagy skizofrén, vagy mániákus depressziós. Dühkitörései és sírógörcsei után ugyanis legtöbbször magába fordult és érthetetlen nyelven makogott maga elé. „Egyszer a szemetes mellett találtam rá. Valamilyen furcsa, saját maga által kreált nyelven motyogott. Egy szót sem értettem belőle. Mintha más valakinek a bőrébe bújt volna.” A testőr szerint Spears kisfiai szabályosan megijedtek, amikor anyjuk a saját, külön nyelvén kezdett el hozzájuk beszélni. Ennél már csak az rázta meg őket jobban, amikor szemük láttára üvöltött vagy sírt.

A pénz nem számít

A frusztrált celebet Barretto állítása szerint csak az tette boldoggá, ha vásárolhatott. „Csak arra tudott gondolni, hogyan tudna minél többet költeni. A pénz nem számított, hiszen nem volt tisztában az értékével.” A testőrök naponta hatezer dollárt kaptak, hogy fedezzék Spears bevásárló körútjait, mivel az énekesnő nem hordott magánál pénzt, mindent ők fizettek helyette. A hiú sztár többször is megkérdezte alkalmazottait, hogy tetszik-e nekik, amit éppen visel. „Mindannyian igent mondtuk, mert nem akartuk kirúgatni magunkat.” A Spears-házban amúgy a mobiltelefon az abszolút fogyóeszköz. „Nyolc hét alatt hat nagyon drága telefont tett tönkre. Mindig széttörte őket, amikor telefonon veszekedtek Federline-nal.”

Vásárlásba fojtotta frusztrációját

Barátok és ellenségek

Tony Barretótt meglepte, hogy mennyi furcsa rajongója van Spearsnek. „Naponta legalább két levelet kap. Elég beteg alakok veszik körül, pedig a családjára sokkal nagyobb szüksége lenne. Soha nem találkoztam az édesanyjával vagy a húgával, mivel csúnyán összevesztek. Még a nevüket sem említette.” Bár az énekesnőt így is sokan veszik körül, folyton új barátokat keres. „Van egy fotóalbuma, melyben az új barátainak a képét gyűjti. Bár engem már kirúgott, még mindig ott vagyok az első oldalon.”

Ő is ember

Miközben furcsa higiéniás- és illemszabályokkal zaklatta alkalmazottait, ő maga szabad utat engedett böfögésének vagy felszaporodott bélgázainak - ezt állítja legalább is volt testőrt. Spears utasítása szerint a rossz leheletet megelőzendő mindenkinek mentolos cukrokat kellett szopogatni, a testszagokról már nem is beszélve, senki bámulhatta őt és tilos volt előtte enni. A társas együttélés szabályai persze rá nem vonatkoztak. „Komoly emésztési zavarai vannak, folyton böfög és szellent.”

Tony a testőr

Házi peepshow

Az alkalmazottak azt is zokon vették, hogy munkaadójuk meztelenül flangált előttük. „Mielőtt elkezdtem volna neki dolgozni, figyelmezettek arra, hogy imád vetkőzni. Körülbelül egy tucatszor láttam csupaszon és mindig zavarba jöttem. Mindenhol levetkőzik – otthon, a stúdióban, a klubokban.” Barretto szerint Spears leginkább a medencében szeretett megszabadulni felesleges ruhadarabjaitól. Sőt, néha szívesen vonta be a játékba az éppen kiszemelt áldozatot. Egy statisztával és személyi asszisztensével is a víz alatt hancúrozott. „Britney és a barátnője, Alli soha nem hozott haza pasikat. Mindig csak lányokat hoztak vendégségbe, akik rögtön megszállták a jacuzzit. Britney persze rögtön levetkőzött. Fülsüketítő volt a sok sikongatás.”

A helyzet változatlan

Bár Barettót pár hete kirúgták, a Spears-házban semmi sem változott, sőt, az énekesnő azóta intenzíven gyártja az újabb szaftos sztorikat. A MTV díjkiosztó gáláján csúfosan beégett, majd ismét megvillantotta fedetlen bájait, múlt hét hétfőn majdnem elvették gyermekeit, aztán zoknival a fején táncolt, pár napja pedig kiderült, hogy akár börtönbe is kerülhet egy koccanásos baleset miatt.