Csodás hírekről számolhatunk be a csütörtök reggeli tévéműsorok nyomán: a Mokkában Konta Barbara (akinek most jó) elmondta, aki elkezdett asztrológiát tanulni, mert ez már régóta érdekli (és ez olyan trendi). De azért még nem tart ott, hogy saját stúdiót nyisson. "Ezt nem tudom elképzelni, az asztrológia számomra mindig is az önismeretről szólt, magam miatt szeretném elvégezni" – magyarázta, hozzátéve, az önismereti érdeklődés okán nem is elemezte magának a csillagállásokat annak idején olyan szempontból, hogy mikor megy férjhez, vagy hogy mikor lesz gyereke.

Mestere, Kiss József Zsolt is megjelent a stúdióban, aki kifejtette: Konta nagyon nyitott és fogékony, jól megy neki a dolog, és most megtanul egy világnyelvet. Szóval az asztrológia egy világnyelv. Tatár Csilla ezen felbuzdulva megkérdezte, hogy neki mikor lesz gyereke, de Konta azt mondta, ez csak így, ránézve nem mondható meg. "Nagyon komoly számításokba kell belemenni, számolni kell fényszögekkel és bolygóállásokkal" – értik, ugye.

A Reggeliben is ezoember vendégeskedett: a világhírű mentalista nevéről sajnos lemaradtunk (egyelőre a műsor honlapján sincs fent, de türelem, közzétesszük, amint kiderül). Kifejtette – miközben egy Kryon nevű szellem szavait tolmácsolta, őt pedig egy magyar nő – azonban, hogy a maja naptár 4000-ig tart, és bár valami történni fog a Földdel, de erre nem világvégeként kell tekinteni, hanem mint egy folyamatra, amelyet bolygónk végigjár. "A dolgok már most is egységre törekszenek" – szögezte le, amitől a műsorvezetők megnyugodtak. Ugye máris jobb?