Anettka immár hivatalosan is asztrológus, erről papírt is kapott – derült ki a szerda esti Aktívból, amelyben a médiahölgy együtt elemezte a jövőt Joshi Bharattal. Aki amúgy már több mint húsz éve sorsot elemez, szóval van tapasztalata, így tanácsot is adott Anettkának: ne legyen udvarias és kedves, hanem őszinte. "Igen, amikor a gyereke meghal, ezt tilos, ezt tanultuk" – helyeselt Anettka, valószínűleg azokban is kétségeket ültetve el, akik eddig még komolyan vették az asztrobizniszt.

Anettka egyébként "nagyon tűzrőlpattant, öntudatos, tudatos, tüzes"-ként jellemezte Joshi Bharat személyiségképletét, aki ezt azzal viszonozta, Anettka életében fél éven belül fordulópont jön, ami után az édeni egyensúly köszönt be. A pénzügyi válsággal kapcsolatban azt mondták, csak őszig kell kibírni.

Az ex-űrhajós amúgy ismerőseinek és magának elemzi a jövőt, főleg akkor, ha valami nehézséggel szemberül. A spiritualitásnak nem egyedüli barátja ő: Galambos Lagzi Lajcsi Lajos szellemi gyógyítást tanul szeptembertől, Pataky Attila meg az univerzum energiáit szipkázza magába.