Ahogyan VV Kinga megfogalmazta a csütörtök esti összefoglalóban: szerda éjjel megfelelő mennyiségű pia hatására elszabadult a pokol a ValóVilág5 villájában, aminek következtében a szűzike Seherezádé (akinek állítólag mostani pasiján kívül nem is volt más az életében, ezzel szemben go-go girl-ként dolgozott korábban) a jakuzziban belemászott Gergő ölébe és ott mindenféle dolgok történtek.

"Hát, miután felébredtem a hatalmas buli után, én nagyon rosszul éreztem magam lelkileg is, mert tudom, hogy egy kicsit túlzásba vittük az alkoholizálást a csajokkal, és volt pár részlet az estéből, amire nem emlékeztem" - vallott a titokszobában a csaj, akit Rómába vár vissza olasz pasija. Vicces, hogy Gergő eközben pont azt magyarázta Attilának a konyhában, hogy a lányok mit fognak az éjszakával kapcsolatban előadni:

"Kíváncsi vagyok, hogy a csajok hány százaléka nem lesz hajlandó emlékezni a történtek hány százalékára" - jegyezte meg Dukai Regina öccse, aki bevallotta, hogy mindettől függetlenül ő nagyon élvezte a bulit. Nem sokkal később meg is beszélte Seherezádéval a szitut, aki még akkor is tagadta, hogy emlékezne bármire is. Például arra se, hogyan került Gergő ölébe. "Belemásztál" - jegyezte meg az Alfahím, aki szerda éjjel kapott egy kis altáji dörzsölgetést, miközben bele-beleharapott Seherezádé nyakába. Az a bukta, hogy Olaszországban is van internet.