Ashton Kutchert már nemcsak félredugással, hanem félrenemzéssel is gyanúsítja az amerikai pletykasajtó: a HollywoodLife is közli azt a feltételezést, amely szerint a színész lenne January Jones színésznő gyerekének apja.

Ez a kérdés úgy merült fel, hogy a BlindGossip nemrég közzétett egy blind itemet (vagyis egy olyan hírt, amelyből csak a szereplők nevei maradnak ki). "Ez a házas színész egyéjszakás kalandba bonyolódott egyik exével, aki egy elismert tévéműsorban szerepel. A színésznő teherbe esett, a színész felesége megtudta a gyerekhírt, és nem túl meglepő módon kiakadt rajta. A színész és felesége minden lehetséges eszközzel (pénz, ügyvédek, karrierjét érintő fenyegetések) megpróbálták rávenni a nőt az abortuszra, aki a nyomás ellenére megtartotta a gyereket. A színész házassága most romokban hever. Nem tudni, meddig maradnak csöndben az érintettek. De nehéz lesz egy ilyen időzített bombát / bombázót [az eredetiben bombshell szerepel, mindkettőt jelentheti] nehéz lesz távol tartani a válási procedúrától, amire valószínűleg még idén [before New Year's Eve] sor kerül.” A hírt átvette a Gawker, a DListed, és számos más forrás is.

Arra, hogy valóban Kutcherék a hír szereplői, a következőkből következtettek: a szakmák stimmelnek, a Kutcher-Moore páros házassága valóban nehéz időket él, Jones pedig nem mondja meg, kinek szülte a nemrég megmutatott fiút, viszont Kutcherrel korábban már jártak. Kutcher következő filmjének címe ráadásul New Year's Eve.