Új évadot kezd a Négy Esküvő, a műsor pedig rögtön egy swingerlagzival indul, amelyben Masszőr Betti és Vállalkozó Gábor fogadnak egymásnak valamit – örök hűséget biztosan nem.

A lagzit azért tartották egy tatai swingerlubban, mert az odajárás közös hobbijuk, szép pár, na. Hasonló érdeklődésű barátaik körében menyegeztek, talán nászlottak is. A jelenlévők tógában hajszolták az élveket, így.

Az átlagos vacsora utáni medencés bulit Vanda, egy férfiból átoperált nő dobta fel, aki rövid táncolás után hanyatt vágta magát, hogy a többiek meztelen testéről ehessenek. Megtették, férfiak, nők, vegyesen, a jelent vége felé pedig már kicsit úgy éreztük, mintha egy zombitámadást követnénk éppen, igaz, az áldozat láthatóan nem sikongott.

A swingerklubok mikéntjéről itt és itt olvashatja cikkeinket, ahogy korábban már írtunk róluk: a swingers angol szleng kifejezés, és azokat a a személyeket jelöli, akik igen intenzív szexuális életet élnek. Klubjaik pedig olyan intézmények, ahol ezeknek az nyitott szexuális életet élő embereknek összejöveteleket szerveznek. A vendégek általában azért keresik fel az ilyen helyeket, hogy hozzájuk hasonló étvággyal rendelkező férfiakkal és nőkkel lépjenek szexuális kapcsolatba. A szvingelésnek is vannak viszont árnyalatai, hiszen akadnak, akik kifejezetten csak a kukkolás miatt keresik fel ezeket a helyeket, és vannak olyanok, akiket egyszerűen csak izgat, ha mások nézik, miközben mindenki jól jár.