Miután egy vagyont költött el egy párizsi szexshopban, most hasist árusító amszterdami kávézóba tért be a barbadosi énekesnő. Rihanna szőrös kucsmában és napszemüvegben hagyta el a Bulldog coffe shopot hétfő délután. A Bulldog 1975-ben nyitott, Hollandia első olyan coffe shopjaként tartják számon, amely megkapta a lehetőséget könnyűdrogok árusítására, szóval lehet, hogy Rihanna csak a városnézés részeként tért be a shopba, nem füvezni akart.

A világ legszexisebb nőjének választott énekesnő újabban egyre feltűnőbb dolgokat művel, múlt hónapban sztriptízbárba ment exével, aztán egy ír búzamezőn meztelenkedett, majd levetkőzött az Esquire-nek. Korábban metróval ment saját koncertjére és hajnalban követelt muffgyantázást, gyanús, hogy mindezzel új slágerét, a We found love-ot promózza az énekesnő, aki amúgy is kivan attól, hogy példaképként kéne viselkednie:

„Nézd, az emberek, főleg a fehérek, azt akarják, hogy példakép legyek, csak azért, mert híres vagyok. Ezt várják a dalszövegeimtől is, és sokkal inkább példaképpé nőttem ki magam, mint akartam. Pedige én csak zenélni szeretnék, ennyi” – mondta Rihanna korábban a The Sunnak.