Az énekesnő új klipje forgatása közben nemcsak furcsa ruhákat húzott, de közszemlére tette a melleit is, ami a forgatási helyszínül szolgáló búzamező tulajdonosának nem tetszett, ezért elkergette Rihannát. A lesifotósok viszont tették a dolgukat, megörökítették azt, mitől akadt ki a farmer.

Rihanna Írországban, egy meg nem nevezett búzamezőn forgatja a legújabb klipjét, egyelőre nem tudni, melyik számához. Annyi biztos, hogy mindenféle furcsa ruhában teszi mindezt, például olyan nadrágban, amiből egy talán bugyiként hordott piros kendő lóg ki.

Eddig két forgatási nap volt, az elsőn voltak a mezős felvételek, a második napon Belfastban forgatott miniszoknyában, melltartóban, meg egy furcsa cipőben. Itt is készültek érdekes, kihívó képek, például, amikor egy autó ajtajához hajolva mutatja be az énekesnő, hogy mennyire rövid is a szoknyája. De van rajta bugyi.

Az igazán lényeges képek azonban még a búzamezőn készültek, ahol Rihanna valódi villantáscunamit tartott. Van egy jelenet, amiben felső nélkül, a mellét kezével takarva fut, de hát nem sikerült rendesen takarnia a mellét. Az eredményt erre nézhetik meg .

Kicsit gyanús lehet, hogy a fotók egy nappal azután jöttek ki, hogy mindenhol lementek a furcsa ruhás fotók; és az is, hogy azok a képek, amik Rihannát széttárt karokkal, félmeztelenül ábrázolják, teljesen homályosak lettek. Könnyen lehetnek akár a gerillamarketing részei is. Mindenesetre az énekesnő testéért rajongók biztosan örülnek a felvételeknek.

A villantás mellett a farmos nap eseménye egyértelműen az volt, hogy a 61 éves farmer, akinek a földjén forgattak, elküldte Rihannát és az egész stábot, mert túl kihívónak találta az énekesnő viselkedését. “Sosem hallottam Rihannáról, amíg valaki fel nem hívott, hogy használhatják-e a földemet. Valaki elmagyarázta, hogy ő most olyan fontos popsztár, amennyire valaki csak fontos lehet, de én sajnos nem vagyok túl művelt ezekben a dolgokban. Öreg vagyok én már ehhez” - mondta a farmer a Telegraphnak.

“A videó nagy részét egy olyan mezőn vették fel, ami a főút mellett fut, nyilvános helyen. Akkor viszont, amikor beljebb mentek a mezőn, akkor szerintem illetlen dolgok kezdtek történni, ezért megkértem, hogy hagyják abba a filmezést. Úgy éreztem Rihanna inkább vetkőzik, mintsem bikinifelsőben van” - mondta a farmer, aki végül Bibliával a kezében utasította ki az énekesnőt a földjéről, mondván, tartsák tiszteletben az ő hitét.