Koponyás bugyit villantott a fétismenyasszony

2011.11.08. 21:48

A Négy Esküvő fetisiszta párja jóval szimpatikusabb figurának tűnik, mint a múltkori swingerbulis duó, mert ők legalább nem fogyasztottak ételt embertársuk testéről, ellenben a felnyírt hajú menyasszony az év egyik legszebb villantását prezentálta a tánc hevében. Nehéz eldönteni, hogy a koponyamintás combfix, vagy a félig átlátszó bugyi a menőbb, nem is próbálkozunk tehát vele.

GyarmatiDorottya TorokIstvan (23)
Fotó: Viasat3

Fetisiszta Dóri és decens párja, István egyébként közös szenvedélyük (minden, ami bőr, lakk, kaloda és korbács) kapcsán találtak egymásra. Az esküvői ancúgot természetesen ennek megfelelően válogatták össze: Dóri már gyerekkorában szent esküvel fogadta meg, hogy száradjon le a keze, ha valaha is arra vetemedik, hogy fehér ruhában áll oltár elé, ezért erősen barokkos beütésű abroncsos szoknyát választott, míg Decens István bőrfrakkban nyomult.

Két bugyivillantás közt aztán a kiválasztott templomba is eljutottak, amelyet a menyasszony nagypapája tervezett. Arról nincs információnk, hogy a szertartáson hangzott-e el Kis Herceg vagy Micimackó-idézet, az viszont biztos, hogy az esküvői torta perverz fekete-lila színösszeállítása konkrétan világverő.

GyarmatiDorottya TorokIstvan (19)
Fotó: Viasat3