Dalol a szív, ha belegondolunk, hogy az utóbbi hetekben mennyi váratlan, vidám percet szerzett nekünk Ördög Nóra öltöztetése és frizuráltatása. A mai Fókuszból az is kiderült, hogy a néhol madárkás, néhol usánkás műsorvezetőnek "bármi belefér, a határ a csillagos ég", hiszen ez egy showműsor. Szóba kerültek a magassarkúk is.

"Levágattam a hajam, de még így is ezzel foglalkoznak" – jegyezte meg, majd eztán egy riporter síri hangon narrálta: a fórumozók albínó Grace Jonesnak nevezték, kapott hideget-meleget. A tényfeltárás közepette a Velvet témába vágó cikkeit tették közszemlére, amely bizonyára boldoggá tette az összes fórumozót.

"Volt egy olyan ruhám, amelynek a próbán lecsúszott egy pántja, és ott volt egy villantásügy, de azt csak a stúdióban ülő nézők láthatták. Találgatták már azt is, hogy van-e rajtam bugyi, vagy nincs, mert olyan ruhát viseltem, amelynek alján egymáson voltak a rétegek, és elég sokáig fel lehetett látni" – jegyezte még meg Ördög. Köszönjük, vettük, szombaton nagyon fogunk figyelni, van-e rajta bugyi.