Danielle Swayze, Patrick Swayze fivérének lánya augusztusban egy neonáci csoport vezetőjéhez ment feleségül titokban  – írja a National Enquirer. Férje, Joshua SteeverSupreme White Alliance irányítója, amely szervezet például Barack Obama elnök ellen is tervezett merényletet, még a 2008-as kampányidőszak alatt.

A huszonhárom éves Swayze az interneten keresztül ismerkedett meg a harmincegy éves férfivel, és az első találkozásuk után néhány nappal már össze is házasodott vele. A frigyet, csakúgy, mint a lagzit, teljes titokban akarták tartani, ezért a lány durva facebookos kirohanásokban szidalmazta azt, aki elpelytkálta a hírt az Enquirernek. Még apjával, Donnal sem közölte a dolgot – igaz, immár öt éve nem beszélnek. “Fogalmam sem volt arról, hogy férjhez ment. És tisztázzuk: soha nem egyeznék bele, hogy egy neonácihoz menjen hozzá."

Szép ember

Steever arca nem túl bizalomgerjesztő: homlokán a "rasszista" szó olvasható (tetováció révén), jobb szeme sarkába horogkeresztet varrtak. A mintákhoz isztségek is társulnak, a férfi ugyanis az Aryan Terror Brigade elnöke, illetve az amerikai Vér és Becsület New Jer­sey-i képviselője.

2005-ben súlyos testi sértés miatt tartóztatták le Texasban, miután valakit rommá vert egy baltanyéllel. 2006-ban három afro-amerikai diákot fenyegetett meg késsel, illetve azzal, hogy felrobbantja kaliforniai a Newark Memorial középiskolát. A Daily Mail szerint a férfi egy év letöltendőt, és további öt év felfüggesztett börtönbüntetést kapott mindezekért. Tevékenységét mellesleg az Egyesült Államok főbb rasszizmus-ellenes szervezetei is figyelik.

A One People's Project augusztusi értesülései szerint Steever a Ney Jersey-i Flemingtonban dolgozik tetoválómesterként, emellett elvbarátainak szervez rendezvényeket. Az egyiken megjelent Heath Campbell, és neje, Deborah is – tudják, Hitlerke büszke szülei, akiktől a gyámhatóság elvette a gyerekeiket, mert az ügyészségi vizsgálat megállapította, hogy családon belüli erőszak érte őket, emellett folyamatosan bántalmazásnak, illetve az elhanyagolás veszélyének voltak kitéve.