Pornóbotrányt szerveztek volna VV Gigi köré – írja a Bors. A Való Világ egykori szereplőjének Tomor András, az Erotika Expo szervezője tett ajánlatot egy házi szexvideó elkészítésére és kiszivárogtatására. A luzertv.hu-ra felkerült videó szerint Gigi egyelőre visszautasította az ajánlatot, mondván, a tévézés miatt egyelőre nem ugrálhat. Egy későbbi együttműködést azonban nem zárt ki. Korábban egyébként szerepelt már fétisfilmben, valószínűleg ezért kapta az ajánlatot.

"Fölraklak ingyenesre, hogy ne lopják el, ezzel brutál látogatószámot lehet produkálni" – győzködte a táncost Tomor, hozzátéve, a lánynak csak annyi lesz a dolga, hogy el kell játszania a felháborodottat, és arról győzködnie a világot, hogy ő milyen szemét volt vele.

A férfi a napilapnak kifejtette, a felvétel másfél hónappal ezelőtt készült, és úgy tervezték, hogy a felvételt nemsokára el is készítik. "Azért nem mondtam kategorikusan nemet, mert ha elutasítom, akkor elbuktam volna a műsorvezetést az Erotika Expón, amiről egyébként azóta más okból visszaléptem" – reagált Gigi, hozzátéve, a házi szexvideó azóta sem készült el, és nem is fog. A más ok egyébként az, hogy undorodik a rendezvénytől, lehet tehát tippelni, hogy ez az ajánlattévős videó miért most került ki.