Csillag születik: lecserélhetik a zsűrit

2011.11.20. 09:32 Módosítva: 2011.11.20. 09:36

A 2012-ben induló új Csillag születik zsűrijében új arcok lesznek – írja a Vasárnapi Blikk. A lap értesülései szerint Hernádi Judit, Szirtes Tamás és Fáy Miklós a tévéből értesültek arról, hogy egyáltalán lesz új évad. A lap saját forrása szerint "a döntést nem személyes, vagy szakmai ellentét motiválta. A zsűri jól végezte a munkáját, ha nem így lett volna, akkor már a Csillag születik harmadik részében elköszöntek volna tőlük. De egy műsornak időnként szüksége van a vérfrissítésre".

Arról, hogy kik lesznek az új zsűritagok, egyelőre nincs információ, állítólag még az RTL Klub is csak tervezget, de nem neveztek meg senkit. A csatorna valószínűleg acélosabb stábbal akar készülni a tavaszi szezonra, amikor a TV2 elindítja a Megasztárt (igen, ez már a hatodik) – amelyben, mint azt a lap meglebegteti, akár Liptai Claudia is színpadra állhat. Abban a tehetségkutatóban Falusi Mariann, Bereczki Zoltán és valószínűleg Bochkor Gábor ítészkednek majd. A történet nemcsak arról szól, hogy a kiemelt műsorsávokban kinek az arca látszik a legtöbbet: a zsűritagok jó pár milliós gázsit kapnak az efféle műsorokért.

Update: A hír megjelenését követően Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója nyilatkozatot adott ki. "Az RTL Klub tehetségkutató showműsorai évadokból állnak, az egyes évadok elindulása előtt határozzuk meg a zsűri összetételét. Ez történik jelen pillanatban a 2012-es Csillag születik esetében is. Így nem igaz az az állítás, hgy kirúgtuk volna a zsűrit, hisz folynak az egyeztetések az idei Csillag születik zsűritagjaival."