Csepregi Éva kalapja energiát ad és gyógyító hatással bír, legalábbis szerinte – írja a Vasárnapi Blikk. A lap szerint az énekesnő az ezoterikus térképe szerint készíttette el a fejfedőt, amelynek alkotója, Harsányi László a családi kalapos-tapasztalatot ötvözte a természetgyógyász-tanfolyamon tanultakkal. "Egyébként az előírás szerint naponta többször 3-4 órát kell, hogy a fejemen legyen, így érhetek el 100 százalékos hatást." Mint megjegyzik, az énekesnő kalapját senki más nem hordhatja, mert kizárólag az ő egészségügyi és magánéleti problémáit oldja meg.

Maga a kalapos, Harsányi László is megszólalt a kérdésben: "Minden vásárlómnak egyéni, személyre szabott kalapot készítek, miután megtörtént az energetikai állapotfelmérés és a kínai asztrológiai elemzés. Itt kiderül, hogy milyen betegségek és gondok kínozzák a megrendelőt, és miben kell megerősíteni a kalap révén. Gyakran teszek féldrága-drága köveket is a kalapra, amelyek nem csupán díszítőelemek, hanem fontos szerepük van a gyógyításban".

Végigolvasva a mester honlapját ("Ön mit gondol? Kalapokkal, térformákkal befolyásolható az ember energetikai rendszere? Ha a válasza igen, akkor egyformán gondolkozunk, így megtettük az elsõ lépést a személyes bizalom felé. Ha a válasza nem, akkor is arra kérem, hogy olvassa el bemutatkozó soraimat, lehetõséget adva ezzel mindkettõnknek egymás felfedezésére...") tényleg nem lehet egyszerű mesterség, mi csak egy alufóliasapkát próbáltunk készíteni a szerkesztőségi hörcsögök egyikére, mert úgy tudjuk, az a gondolatlopás ellen jó, meg a rossz energiáktól is megvéd, de az állat energiamezői ettől sem nyugodtak le, és baromi hangos berregés közben tenyéren pisilt. A hülyéje, nem tudta, hogy ez neki jó.

További celebes-ezoterikus parasztvakításokról itt olvashat, ha érdekli.