Kerry Katona megmenekült a teljes anyagi csődtől, a Celebrity Big Brother-nek köszönhetően - írta a Digitalspy. A színésznő kifizette minden fennálló tartozását, ami 350 000 angol fontot jelentett. A tartozás kifizetésével megszabadult egy három éve tartó tehertől és újra használhatja hitelkártyáit, illetve jelzáloghitelt vehet fel.

Katona barátja azt nyilatkozta a Sunday Mirror-nak, hogy a 31 éves nő „megkönnyebbült és büszke”, hogy rendezte adóságait. „Ő tényleg büszke és van is mire. Leszegte a fejét és keményen dolgozott és helyesen cselekedett. Az emberek, akikhez a csődje kötődött azt hitték, hogy majd elveri az összes Big Brother pénzt, azonban ő mindenkinek odaadta a pénzt, hogy rendezze az adósságait. Mára már nem kérdéses, hogy nem az a célja, hogy a bíróságon kössön ki a tartozásai miatt.”

Katona elmondta, hogy a fenti híreken túl a hab a tortán az, hogy a héten vélhetően véglegesítik a válását Mark Croft-tól. A valóságshow szereplő Croft-ot vádolja vagyona nagy részének elherdálásával, állítása szerint Croft mintegy 417 000 fontnyi tartozást hagyott hátra maga után.