Ön szerint mi lesz a Viszkisből?

A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila a Fókusznak korábban arról beszélt, hogy szabadulása után valószínűleg pénzzel fog foglalkozni. Egy barátja állítólag munkával várja kint, Pesten használtruha boltban lehet pénztáros az egykori rabló. Ambrus Attila a börtönben megszerezte a diplomáját, kommunikáció szakon, a média hatása a fiatalkorú bűnelkövetőkre témában írta szakdolgozatát. Ügyvédje szerint a kerámiázás és börtönben megtanult nyelvek mellett akár haditudósító is lehet a Viszkisből, vakmerősége és fizikai állóképessége miatt.

Diplomájával és természetesen népszerűségével nagyon hamar a médiában köthet ki, egyik kollégánk szerint valamelyik kertévé hamar lecsaphat rá. 2004-ben a rendező, Dobray György leszerződött  Ambrussal élettörténetének filmjogára, a jogokért cserébe Dobray fizette Ambrus főiskolai tanulmányát: az egykori hokijátékos levelező szakon végezte el a főiskolát.

Hogy mihez kezd magával pontosan Ambrus Attila 2012. január 31-étől, amikoris feltételesen szabadlábra helyezik, biztosan csak ő tudhatja, mindenesetre Csala Zsuzsa egy tál levessel várja.