Noha leánykája, Katy Perry arra kérte apját, Keith Hudsont, hogy sehol se fecsegjen válásáról, apuka és anyuka máris segget csinált a szájukból, és szemük fénye válásával hakniznak országszerte a templomokban.

A TMZ értesülései szerint ugyanis egy szerdai istentiszteleten - amelyet a biztonság kedvéért alaposan beharangoztak az ohiói Westlake-ben - Perry magánélete többször is szóba került. És még fog is, merthogy lelkész szülei éppen országszerte turnéznak.

Perry anyja szerint "Katy bizonyosan azért ilyen népszerű az interneten, hogy ma elgyertek a templomba. Mármint hogy az egész világon ki lehet bizonyos abban, hogy az Isten hogyan hozza el őket? A legfontosabb, hogy itt vagytok, és Isten 2012-ben tűzbe akar tenni titeket [tisztítótűz? Sajnos Nem vagyunk képben a Feltámadás Templomának Egyháza dogmatikájában]."

Apja hozzátette: lánya válása sok embernek adott lehetséget, hogy csatlakozzon a gyülekezethez. "Isten terepet adott a csatlakozáshoz és az ismerkedéshez - és az emberek kedvelnek minket, mert menők vagyunk. Nem vagyunk ijesztőek." Majd lelkes sztorizásba fogott.

A szülők turnéjának trailere alább megtekinthető. További magyarázat aligha szükséges.